Да, дека во БеСеЖе играат ултра-јаките Керер, Силва, Кимпембе и отпадокот од Баерн - Бернат.И мене Баерн ми се благи фаворити, ама Боатенг ми е потенцијална катастрофа знаејќи на какви финти паѓа. Доста е Нејмар една да му продаде и даде гол и ќе отиде натпреварот во друга насока.
Најмногу сакам вакви генијални, captain obvious коментари. Да ти е мерак да дискутираш.Баерн е фаворит против Лион ама ги одпишавте французиве како да се Ф.К. Шкендија. Нека ги поминат прво па ќе видиме за финалево.
Не дека кај вас не ораат отпадоци од Јуве и Арсенал.и отпадокот од Баерн - Бернат.
Ако не ти чинит земисо го Стелт ќе си водите дискусија на исто ниво.Најмногу сакам вакви генијални, captain obvious коментари. Да ти е мерак да дискутираш.
Гг7+ таа утакмица, сигурицаЈа не би се курчел вака.
Ако игра Верати, и овие кучињава напред ако се вака наапани може да се очекува `изненадување`.
Баерн ќе го јаде ако одлучи да игра на ура. Ама мислам дека не е толку глуп човек Флик, ќе ја умртви играта и ќе ги победи. Фаворит е Баерн у секој случај и се надевам дека ќе освојат.
Ќе биде интересен дуелот меѓу Мбапе и Дејвис.
Ако она од Бернат е орање... И тоа не само сега, цело време, под-просечен бек.Не дека кај вас не ораат отпадоци од Јуве и Арсенал.
Ако Дејвис магично стане десен бек може и ќе биде.Ќе биде интересен дуелот меѓу Мбапе и Дејвис.
Акцент ставам на "отпадок".Ако она од Бернат е орање... И тоа не само сега, цело време, под-просечен бек.
Стелт ај оди напиши пост за Пепе, собери 0 лајка и не умарај.Да, дека во БеСеЖе играат ултра-јаките Керер, Силва, Кимпембе и отпадокот од Баерн - Бернат.
Ти реков легни си или да те сврзам со Боатенг да си легнеш, му ги омрси мудата од прееска....
Баш тоа и јас се чудам, ко некоја магија да им има напревено овај Флик. Факинг Перишиќ ми изгледаше ко комбинација од Мбапе, Нејмар и Меси, Милер од распаднат фудбалер пак стана фактор и еден куп други. Смешни беа со Ковач, несфатливо е што се деси потоа со тимот.Не дека кај вас не ораат отпадоци од Јуве и Арсенал.
Стек ај да не ти цртам позиции пак.Ако Дејвис магично стане десен бек може и ќе биде.