UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Сто пати се појаки вака отколку со покемонот Икарди. Не знам што им требаше, Кавани беше измислен за овде.

Нејмар:aplauz:
Подобро им е да го трампаат Икарди за Роналдо. Колку и да е во години, за француско секако не им треба мада и таму по 20 ќе дава. Ама за ЛШ е измислен, само ќе реализира напред. Гарантирано ќе земат титула. Едини проблем би било преголемо его на тројцата напред.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.957
Поени од реакции
116.532
Она кога од 21:00 си во Лисабон на полуфинале од ЛШ, а во 23:30 си старосват на голема фамилијарна свадба во Волково.

Прегледај го приврзокот 262981
Види го каков е, плетено волнено сако во август, најк стреч перлон маица, тесни цефка панталони, патика на боса нога, гзови како Пеја, апсолутен блам избива од себе Нагелсман, уште па и губи 2-0, едноставно све допира.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ајде легни си, дојде 22:00.
Не би сакал да сум на твое место сега. Ако тепа Баерн ќе напишеш два, три поста кој никој нема да ги прочита, ама ако изгуби има да го бутнеме форумот и ќе те испратиме на одмор неколку недели.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Нејмар и компанија има генг бенг да му направат на Боатенг во финале.
По шо сакаш ти се кладам дека Баерн ќе добие.

Ќе ги одучат од фудбал,душата има да му ја извадат како што играат онаков нефудбал ПСЖ......4 гола минимум ќе јадат ПСЖ ако сите играчи на Баерн му се здрави

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Не би сакал да сум на твое место сега. Ако тепа Баерн ќе напишеш два, три поста кој никој нема да ги прочита, ама ако изгуби има да го бутнеме форумот и ќе те испратиме на одмор неколку недели.
Секако, се "исплашив" од твоите постови и ќе ме "пратите" на одмор, да.

Абе какви се овие глупости сега, ти реков легни си, касно е за тебе веќе почнуваш да бладаш. Нема потреба да мрсиш муда, едноставно легни си..

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Ajt, dosta im e polufinale na Lajpcig. Za da ne obesuva Stelt. :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Ќе ги одучат од фудбал,душата има да му ја извадат како што играат онаков нефудбал ПСЖ......4 гола минимум ќе јадат ПСЖ ако сите играчи на Баерн му се здрави
Ја не би се курчел вака.
Ако игра Верати, и овие кучињава напред ако се вака наапани може да се очекува `изненадување`.

Баерн ќе го јаде ако одлучи да игра на ура. Ама мислам дека не е толку глуп човек Флик, ќе ја умртви играта и ќе ги победи. Фаворит е Баерн у секој случај и се надевам дека ќе освојат.

Ќе биде интересен дуелот меѓу Мбапе и Дејвис.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338

И мене Баерн ми се благи фаворити, ама Боатенг ми е потенцијална катастрофа знаејќи на какви финти паѓа. Доста е Нејмар една да му продаде и даде гол и ќе отиде натпреварот во друга насока.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Лежи на земја бе бара фаул и заради него не е офсајд ти ебам играчот глуп. Какви аматерски грешки ги чинат два гола, браво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom