Подобро им е да го трампаат Икарди за Роналдо. Колку и да е во години, за француско секако не им треба мада и таму по 20 ќе дава. Ама за ЛШ е измислен, само ќе реализира напред. Гарантирано ќе земат титула. Едини проблем би било преголемо его на тројцата напред.Сто пати се појаки вака отколку со покемонот Икарди. Не знам што им требаше, Кавани беше измислен за овде.
Нејмар![]()
Ајде легни си, дојде 22:00.Нејмар и компанија има генг бенг да му направат на Боатенг во финале.
Види го каков е, плетено волнено сако во август, најк стреч перлон маица, тесни цефка панталони, патика на боса нога, гзови како Пеја, апсолутен блам избива од себе Нагелсман, уште па и губи 2-0, едноставно све допира.Она кога од 21:00 си во Лисабон на полуфинале од ЛШ, а во 23:30 си старосват на голема фамилијарна свадба во Волково.
Прегледај го приврзокот 262981
Пре за во некој геј клуб е облечен него за на свадбаОна кога од 21:00 си во Лисабон на полуфинале од ЛШ, а во 23:30 си старосват на голема фамилијарна свадба во Волково.
Прегледај го приврзокот 262981
Не би сакал да сум на твое место сега. Ако тепа Баерн ќе напишеш два, три поста кој никој нема да ги прочита, ама ако изгуби има да го бутнеме форумот и ќе те испратиме на одмор неколку недели.Ајде легни си, дојде 22:00.
По шо сакаш ти се кладам дека Баерн ќе добие.Нејмар и компанија има генг бенг да му направат на Боатенг во финале.
Секако, се "исплашив" од твоите постови и ќе ме "пратите" на одмор, да.Не би сакал да сум на твое место сега. Ако тепа Баерн ќе напишеш два, три поста кој никој нема да ги прочита, ама ако изгуби има да го бутнеме форумот и ќе те испратиме на одмор неколку недели.
Ја не би се курчел вака.По шо сакаш ти се кладам дека Баерн ќе добие.
Ќе ги одучат од фудбал,душата има да му ја извадат како што играат онаков нефудбал ПСЖ......4 гола минимум ќе јадат ПСЖ ако сите играчи на Баерн му се здрави
И мене Баерн ми се благи фаворити, ама Боатенг ми е потенцијална катастрофа знаејќи на какви финти паѓа. Доста е Нејмар една да му продаде и даде гол и ќе отиде натпреварот во друга насока.По шо сакаш ти се кладам дека Баерн ќе добие.
Ќе ги одучат од фудбал,душата има да му ја извадат како што играат онаков нефудбал ПСЖ......4 гола минимум ќе јадат ПСЖ ако сите играчи на Баерн му се здрави