А ја да сум Пеп сам би се избркал од екипата.Јас да сум Пеп утре од сабајле би го ставил Стерлунг на трансфер листа. Професионален фудбалер она НЕ СМЕЕ да го промаши.
Не га брану Рахима, одвратно креле е и знае стално да плаче како е злоставуван због боју, класичан бот од човека и играча ама Стерлинг е најмал проблем. Кој кур Пеп играше сас 3ца позади против факинг Лион и не направи замене. Пеп треба оставку да си даде за овија бламови што му се дешавав у ЛШ, да паузира од фудбал одредено време, Руди Гарсија му одржа фудбалску лекцију.Јас да сум Пеп утре од сабајле би го ставил Стерлунг на трансфер листа. Професионален фудбалер она НЕ СМЕЕ да го промаши.
Јас пишав дека претпоставувам оти со Сити (ако пројдат) ќе играат со нешто изменета тактика...Така прочитав негде, или можи грешно го интерпретирав
gvardiola posle barsa e najprecenetoto nesto trenersko u svetot na fudbalot, titulite sto gi osvoi i nie od forumov ke gi osvoevme, so baern da ne zborime bolje ali i siti be, ne deka nesto dominira frapantno, mu zemaa tituli celzi so konte, liverpul sea, vtor pat zavrsuva sezona so 0 tituli na taa para i tim, deklasiran e u LS i veke navika mu stana ova, jedino so totenhem srekata mu svrte grb ama pak ... Totenhem, prethodno liverpul, real go masakriraa rutinski..Гвардиола после Барселона го засра секој двомеч во ЛШ. Не му доаѓа памет.
Почнува со 3ца стопери, Кансело лев бек, Гундоган и Родри му играат до 83 минута, кога брка резултат...![]()
Се е така, очаен е и Гвардиола, ама цела екипа се мачи да направи шанса, влогот е огромен и кретенот го промашува она. За партали и нека си ја бара среќата на друго место.Не га брану Рахима, одвратно креле е и знае стално да плаче како е злоставуван због боју, класичан бот од човека и играча ама Стерлинг е најмал проблем. Кој кур Пеп играше сас 3ца позади против факинг Лион и не направи замене. Пеп треба оставку да си даде за овија бламови што му се дешавав у ЛШ, да паузира од фудбал одредено време, Руди Гарсија му одржа фудбалску лекцију.
pa nek se vrati, najbolje i za nego i za nivИмам некое чувство дека Пеп ќе се врати во Барселона наредната сезона. Пеп и Барса во моментот се дно во многу аспекти, ќе сакаат да се спојат ако ништо друго ради носталгија по златното доба.
Дупло-дно?Имам некое чувство дека Пеп ќе се врати во Барселона наредната сезона. Пеп и Барса во моментот се дно во многу аспекти, ќе сакаат да се спојат ако ништо друго ради носталгија по златното доба.