Вие не знам што чекавте досега, уствари еден од фан клубот и ви смена тимDecki i da smenite tim nema da vi zamerime.
Abe vidi kako da ti kazam, ne vi e lesno.Вие не знам што чекавте досега, уствари еден од фан клубот и ви смена тим![]()
Вистина е дека Јунајтед живурка последниве години, ама ваков срам нема јадено. Пред година две го исфрли ПСЖ од ЛШ со младински состав плус Лукаку. Оваа брука нема да биде заборавена и избришана се додека се игра фудбал. Џабе и троефеи и се, кога ќе се спомне Барса прва асоцијација ќе биде осумката.Вие не знам што чекавте досега, уствари еден од фан клубот и ви смена тим![]()
Па шознам, кога ќе се спомне Јунајтед мене не ме асоцира на поразот 1-6 од Сити, туку на Фергусон. Мислам дека луѓето ќе ја паметат Барса по Пеп и Меси, а помал број и по Роналдињо.Вистина е дека Јунајтед живурка последниве години, ама ваков срам нема јадено. Пред година две го исфрли ПСЖ од ЛШ со младински состав плус Лукаку. Оваа брука нема да биде заборавена и избришана се додека се игра фудбал. Џабе и троефеи и се, кога ќе се спомне Барса прва асоцијација ќе биде осумката.
Признај дека се помачи да го најдеш тој резултат на интернет. Ниту некој се сеќава на него, ниту му е гајле, малку потежок лигашки пораз. Ова со 8-2 ќе остане запамтено за век и веков.Па шознам, кога ќе се спомне Јунајтед мене не ме асоцира на поразот 1-6 од Сити, туку на Фергусон. Мислам дека луѓето ќе ја паметат Барса по Пеп и Меси, а помал број и по Роналдињо.
Каде замина брадддд?"We have played as if it were a final only to go to semi, nothing more.
Какви зборови од Тијаго, штета ако си замине, ама сака промена во кариерата...
Еби се, ќе уживате со Тијаго...Каде замина брадддд?
Абе шала на страна, новинари блиски до Пул цело време негираат билокаква поврзаност и/или понуда.Еби се, ќе уживате со Тијаго...