UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Вие не знам што чекавте досега, уствари еден од фан клубот и ви смена тим :D
Вистина е дека Јунајтед живурка последниве години, ама ваков срам нема јадено. Пред година две го исфрли ПСЖ од ЛШ со младински состав плус Лукаку. Оваа брука нема да биде заборавена и избришана се додека се игра фудбал. Џабе и троефеи и се, кога ќе се спомне Барса прва асоцијација ќе биде осумката.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сите кажавме за Барселона ама ретко кој да ги пофали Баерн....секоја чест,монструозен фудбал играат оваа сезона алал нека му е...од 9 натпревари имаат 9 победи со неверојатна гол разлика...ако ги победат следните две ќе бидат најимпресивни шампиони во историјата можеби бидејќи не знам дали некој станал шампион со сите можни победи....само што на полуфинале ќе начекаат екипа што е на исто ниво како нив и ќе биди интересно :D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Вистина е дека Јунајтед живурка последниве години, ама ваков срам нема јадено. Пред година две го исфрли ПСЖ од ЛШ со младински состав плус Лукаку. Оваа брука нема да биде заборавена и избришана се додека се игра фудбал. Џабе и троефеи и се, кога ќе се спомне Барса прва асоцијација ќе биде осумката.
Па шознам, кога ќе се спомне Јунајтед мене не ме асоцира на поразот 1-6 од Сити, туку на Фергусон. Мислам дека луѓето ќе ја паметат Барса по Пеп и Меси, а помал број и по Роналдињо.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
"We have played as if it were a final only to go to semi, nothing more.

Какви зборови од Тијаго, штета ако си замине, ама сака промена во кариерата...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Па шознам, кога ќе се спомне Јунајтед мене не ме асоцира на поразот 1-6 од Сити, туку на Фергусон. Мислам дека луѓето ќе ја паметат Барса по Пеп и Меси, а помал број и по Роналдињо.
Признај дека се помачи да го најдеш тој резултат на интернет. Ниту некој се сеќава на него, ниту му е гајле, малку потежок лигашки пораз. Ова со 8-2 ќе остане запамтено за век и веков.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.964
Поени од реакции
41.280
Би сакал сеа Пеп да измислува топла вода и да игра на штопер со бош играчи, па да биде и он вака попарен од Баерн, во случај ако играат полуфинале. Мислам дека редно време е и неговата ароганција да му се лупне од таа ќелавата глава.

З

Зелениот

Гостин
Баерн ако сега не освои ЛШ, не знам кога.

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom