Оригинал батерија за Samsung Galaxy S8+ ?

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.843
Поени од реакции
1.636
Пред два дена ми ја сменија батеријата во MobiGo, и трае или исто или помалку од мојата стара батерија - неможе еден ден да истера.

Дали може од некаде да најдам оригинална? Имам брат во Лондон па евентуално и од таму некаде ако има...

Благодарам однапред.

Siguren si deka baterijata bese problem? Dali imas problem so mrezata? Prasuvam bidejki jas patuvam sekoj den na razlicni mesta do rabota, i na edno od tie mesta signalot e katastrofa i bidejki tel postojano probuva da najde signal od predavatel, baterijata mi se prazni mnogu pobrzo od voobicaeno.
U London imas za 9 funti demek original, plus postarina ke treba da plati ili pa da ja prate po nekoj kamiondzija, idat cesto od mk do uk i nazad.

Siguren si deka baterijata bese problem? Dali imas problem so mrezata? Prasuvam bidejki jas patuvam sekoj den na razlicni mesta do rabota, i na edno od tie mesta signalot e katastrofa i bidejki tel postojano probuva da najde signal od predavatel, baterijata mi se prazni mnogu pobrzo od voobicaeno.
U London imas za 9 funti demek original, plus postarina ke treba da plati ili pa da ja prate po nekoj kamiondzija, idat cesto od mk do uk i nazad.
Ми се троши побрзо кога ќе активирам две сим картички нормално, али мрежата е коска. Си има стаж телефонот, нормално е да ослабе батеријата само криво ми е што новава е пак слаба. Имаш линк да ми пратиш за тие демек оригиналните од 9 фунти? Гуглав јас ама не најдов.

Ми се троши побрзо кога ќе активирам две сим картички нормално, али мрежата е коска. Си има стаж телефонот, нормално е да ослабе батеријата само криво ми е што новава е пак слаба. Имаш линк да ми пратиш за тие демек оригиналните од 9 фунти? Гуглав јас ама не најдов.
Sea primetiv deka sum go ispustil plusot pa sum gleal za S8.

Ali eve link za najeftinata za s8+.

Sea primetiv deka sum go ispustil plusot pa sum gleal za S8.

Ali eve link za najeftinata za s8+.

Читам модел EB-BG955ABE а кај мене на батеријата е SM-G955FD
Има врска тоа нешто?

SM-G955FD bi trebalo da e modelot na telefonot. Ako ja imas starata baterija vidi dali ima model na baterija. Inace ja licno ne veruvam bateriive da se original, makar i samsung da e napisano na niv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom