- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.900
А што треба да побара, да седи на клупа и да влегува 15 минути? Си бара првотимски статус каде ќе може да напредува без конкуренција и нормално со тоа и побогат договор.
Ако го бива никој нормален нема да го чува на клупа.А што треба да побара, да седи на клупа и да влегува 15 минути? Си бара првотимски статус каде ќе може да напредува без конкуренција и нормално со тоа и побогат договор.
Споредбата....Ако го бива никој нормален нема да го чува на клупа.
Ко у школо да речеш, стајте ми ги сите петки па ја после ќе ви кажам колку знам.
Леле каква споредба.Ако го бива никој нормален нема да го чува на клупа.
Ко у школо да речеш, стајте ми ги сите петки па ја после ќе ви кажам колку знам.
У тој случај нека иде да игра у Жеграб од Ратае и ќе игра секоја утакмица.Споредбата....
Работата е и да игра и кога нема да го бива. Ќе нема голема конкуренција, нема да биде по притисок и дека после лош натпревар ќе биде седнат на клупа.
И онака за 2-3 години ќе направи трансфер и провизија за татко му и Раиола.
Чим ти не си видел не постои такво нешто.Леле каква споредба.
Разликата од школо и фудбалски клуб е тоа што во ФК они те бараат а во училиште ти се запишуваш самиот.
Не сум видел до сега школо некое да плати за некој паметен ученик во зимски распуст.
Сам на себе си збориш или се обраќаш на некого?ОК, ќе те послуша тебе и на лето ќе оди таму.
Tie 10 i 15 plus se dobro vlozeni pari so ogled na godisnata plata na Coutinho koja e i malce nad tie 25
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
Не си слушнал за стипендирање од универзитети?Леле каква споредба.
Разликата од школо и фудбалски клуб е тоа што во ФК они те бараат а во училиште ти се запишуваш самиот.
Не сум видел до сега школо некое да плати за некој паметен ученик во зимски распуст.
Он рече стајте ми сите петки.Не си слушнал за стипендирање од универзитети?