UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.340
Поени од реакции
19.803
им ја пушти Ливерпул, сигурно нема да се замара со Наполи кога цели кон премиер. Да игра Ливерпул на 110% петарда ќе им спука додека кажеш кекс. И лани Клоп не се замараше со групиве, нема ни годинава.
Сериозен си со ова ? :)
Затоа што ни Наполи ни Салзбург не се наивна екипа, сигурно Клоп го знае тоа и не размислува како тебе, не е ова карлинг куп па да не се замараат, секој бод, гол, е важен во групата, чист пример ти е Наполи лани кај шо испаднаа заради гол разлика со освоени 9 поени

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
1568760181212.png

Прв пат Меси на Вестфален, пред партијата изјави дека чул за добрата атмосфера. Имаше 60 мин од клупа да види и чуе па после и на терен. Не згрешил што на време оздрави (y)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.340
Поени од реакции
19.803
Прегледај го приврзокот 217518

Прв пат Меси на Вестфален, пред партијата изјави дека чул за добрата атмосфера. Имаше 60 мин од клупа да види и чуе па после и на терен. Не згрешил што на време оздрави (y)
Секоја чест за кореото со конфетите (y)
Автоматски споено мислење:

Ред Бул со два тима, а и со двата победи. :aplauz:
Изгледа оној од Салзбург ја претерал со ред бул :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Сепак поголем импакт има од Лева на пример ко ќе се губи на големите партии.
Место да се сложиш со мене дека Ројс е очаен и дека е за секаква критика - ти како најголем бот зеде да го споредуваш со Левандовски, апсолутно никаде неспомнат во муабетот. Имал поголем импакт на куроФ, 4 ебани титули има: купот на Германија и 3 факинг Суперкупа. 30 години начука, боготац Ројс има ЧЕТИРИ титули, од кои три се Мики Маус Куп.
Фудбал има измислено Левандовски за Ројс, со две леви нозе да игра и со главата исчашена накај грбот - пак ќе има поголем импакт на мали, средни и големи партии.

Од вакви малокурски коментари сте на вакво купи-продај дереџе и вечито второ/трето место. И од вакви коментари кога ќе испаднете у група (заради тоа што синоќа таква Барса МОРАШЕ да изгуби) ќе те шамарам на форумов за Дортмунд. Вечити лузери со лузерски менталитет и управа, а со тоа и соодветни (не)амбиции меѓу играчите.

Последно уредено:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Hummels so 100% dobieni dueli i 87% stignati dodavanja. Pokraj nego i Akanji dobiva stabilnost. Prav lider, zatoa go vratija. Fala do Baern sto dozvolija Transfer na najdobriot bek vo ligata vo najgolemiot domasen konkurent. Fala i do Löw sto mu dade dopolnitelna motivacija da se dokaze deka sepak e za vo reprezentacijata.
Автоматски споено мислење:

Место да се сложиш со мене дека Ројс е очаен и дека е за секаква критика - ти како најголем бот зеде да го споредуваш со Левандовски, апсолутно никаде неспомнат во муабетот. Имал поголем импакт на куроФ, 4 ебани титули има: купот на Германија и 3 факинг Суперкупа. 30 години начука, боготац Ројс има ЧЕТИРИ титули, од кои три се Мики Маус Куп.
Фудбал има измислено Левандовски за Ројс, со две леви нозе да игра и со главата исчашена накај грбот - пак ќе има поголем импакт на мали, средни и големи партии.

Од вакви малокурски коментари сте на вакво купи-продај дереџе и вечито второ/трето место. И од вакви коментари кога ќе испаднете у група (заради тоа што синоќа таква Барса МОРАШЕ да изгуби) ќе те шамарам на форумов за Дортмунд за век и веков. Вечити лузери со лузерски менталитет и управа, а со тоа и амбиции меѓу играчите.
Ti mozes za takvoto da mi se fatis a ne pak da me samaras :D Ti si eptem glup i toa site ovde go znaeme i sekojdnevno toa go potvrduvas ovde. Samo ti sto ne si setil. Imas tabiet da preskoknuvas argumenti ako nemas kontraargumenti i licno da napagjas mislam eptem detski e. Ne znam kolku godini imas ama ne si zrel vo tikvata. Pa i ne sfakas deka ovde te dangarame pa mislis zivotna pasija mi e tebe da ti pisuvam.

Tuku aj nazad na argumentite.

Reus imase dobri sansi i ne dade gol. Ama od druga strana imase odlicna partija, rabotese defanzivno i dobivase dosta topki plus cesto bese vklucen vo dobri akcii i kombinacii. Da dadese eden gol ke bese man of the match pokraj Hummels. Ti za golot se fati. Vtoro Barsa e Golem protivnik ama ova ne e golema partija. Partija e vo grupna faza na LS a ne finale. Treto Reus lani Dortmund na grb go nosese i zasluzen bese sto izigraa treto najdobra sezona vo istorijata na klubot vo Bundesligata. Titulite: Poradi mnogu povredi imase nesreka da ne osvoi nesto plus ali ne e kasno za tituli. Reus e najdobra igrac vo ligata i najdobar Germanski igrac momentalno. Ne znam kolku vreme si cekal za da lupnes vakvi gluposti ovde protiv Reus ali muabetot vrska nema.

Od druga strana ti davam primer od tvoj klub. Lewandowski najplaten vas igrac vo nego se krstite. Odlicen e ama ako ima vo denesniov fudbal igrac od svetska klasa koj se gubi vo golemite partii togas toa nesomneno e Lewa. Poslednata golema partija od nego protiv Golem tim bese so Dortmund protiv Real koga im stegna 4 komada. Zamina vo Baern da osvoi pokje (LS) i na kraj nisto pokje ne osvoi nego predhodno. Tuku i samiot ne pridonese za toa. Totalno ti e premesten osetot za fudbal ako ne priznavas deka e taka.

I na kraj zlatniot period na Baern definitivno zavrsi. Ribery i Robben i Heynckes vo donesoa vrvni godini, Pep do nekade konzrvirase statusot za potoa popoleka da gubite vrska so top timovite vo Evropa. Ednostavno se vrativte kade sto bevte. Se zadovoluvate so maticnite tituli a sonuvate za LS. Tolku ste daleku od uspeh vo LS kako zemjata od mesecinata. Totalno promasena Transfer Politika. Zemate igraci na pozajmica sto ostanale kako odpad na pazarot. Fucking Kovac sto najvazno mu bilo da se borat igracite nego da smisli taktika i da gi pravi igracite podobri. Site tie sto go imaa Pep a sega se pod Kovac mora da se tolku razocarani sto toa i javno go kazaa. A za Hasan kako sportski Direktor sam si znaes. Slednoto leto pak ve ceka remont na timot i pak ke bide cesiti. Doprvo sleduva Vesel period.

Dortmund ne deka pravi sve 100% dobro ama vo globala mnogu poveke pravat od uslovite sto gi ima. Ocigledno timot e dobar i transferite bea korisni, vcera vidovme kakov potencijal ima vo timot. Tuku uste ne si sfatil deka Dortmund ne vi e konkurent. Imate duplo pogolemi prihodi i davate duplo poveke pari za plati nego Dortmund sve osven prvo mesto vo ligata bi bilo blamaza. Ama so toa i sam si priznavas deka ne si go merite poveke so Barsa, Real, City ili Liverpool tuku kako uteha so Dortmund. Zalosno kako Baern poslednite godini se razvi.

Последно уредено:
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Сега гледам хајлајтс... Кој смешен пенал го судиле за Наполи, мајко мила... Каде бе со ВАР вакви смејурии?

Барса стандардно лоша во гости. Мртва и никаква игра. Дортмунд можеше и реално требаше да тепа. Среќа што иде меч со Интер на Кампот а тие се циркус Медрано во моментот па две со Славија.

Челзи па се за најголем ремет. Треба да си посебно ниво на очај да изгубиш дома од распадната Валенсија.

Член од
10 јуни 2018
Мислења
132
Поени од реакции
283
"СУПЕРКУП" Ројс бил голем играч бог да чува, да му пали свеќи на Дембеле што освои германски куп единствена титула во кариерата негова. Тешко на германија со "лидериве" на терен како Ројс и Крос. Од какви карактери во минатито до овие

Член од
21 април 2017
Мислења
237
Поени од реакции
703
Јас вчера прв пат 90 минути да го гледам Кулибали, од почеток до крај. Се изнаслушав и изначитав пофалби за него, и од после изгледани неколку хајлајтси на јутуб делуваше стварно добар, ама да го ебам, сепак Јутуб е :)

Али после она вчера можам да кажам дека дечкото е и заслужено во конверзацијата за најдобар штопер денеска. Висок, цврст, брз за висината и шо е за мене најфрапантно, за стопер од неевропско потекло многу интелигентен, сталожен и знајт да играт со топка. Колку топки пресече вчера само со паметно читање на игра, без многу фаули - она шо имат изјавено Малдини "Ако требит да напрајш фаул,значит претходно си напрајл грешка"..сето то против можда и најакото напаѓачко трио моментално во светов :)

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.418
Поени од реакции
3.250
Јас вчера прв пат 90 минути да го гледам Кулибали, од почеток до крај. Се изнаслушав и изначитав пофалби за него, и од после изгледани неколку хајлајтси на јутуб делуваше стварно добар, ама да го ебам, сепак Јутуб е :)

Али после она вчера можам да кажам дека дечкото е и заслужено во конверзацијата за најдобар штопер денеска. Висок, цврст, брз за висината и шо е за мене најфрапантно, за стопер од неевропско потекло многу интелигентен, сталожен и знајт да играт со топка. Колку топки пресече вчера само со паметно читање на игра, без многу фаули - она шо имат изјавено Малдини "Ако требит да напрајш фаул,значит претходно си напрајл грешка"..сето то против можда и најакото напаѓачко трио моментално во светов :)
Исто...сите симпатии ми ги собра, што се вели...но за разлика од него - екстремно лош Манолас....милион грешки, како успеваше во сето тоа валјда само он си знае....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom