M
Сериозен си со ова ?им ја пушти Ливерпул, сигурно нема да се замара со Наполи кога цели кон премиер. Да игра Ливерпул на 110% петарда ќе им спука додека кажеш кекс. И лани Клоп не се замараше со групиве, нема ни годинава.
Секоја чест за кореото со конфетитеПрегледај го приврзокот 217518
Прв пат Меси на Вестфален, пред партијата изјави дека чул за добрата атмосфера. Имаше 60 мин од клупа да види и чуе па после и на терен. Не згрешил што на време оздрави![]()
Изгледа оној од Салзбург ја претерал со ред булРед Бул со два тима, а и со двата победи.![]()
Кајгана днопертизаМоментално Liverpool изгледаат најподготвени, другиве уште немаат фатено форма![]()
Место да се сложиш со мене дека Ројс е очаен и дека е за секаква критика - ти како најголем бот зеде да го споредуваш со Левандовски, апсолутно никаде неспомнат во муабетот. Имал поголем импакт на куроФ, 4 ебани титули има: купот на Германија и 3 факинг Суперкупа. 30 години начука, боготац Ројс има ЧЕТИРИ титули, од кои три се Мики Маус Куп.Сепак поголем импакт има од Лева на пример ко ќе се губи на големите партии.
Ti mozes za takvoto da mi se fatis a ne pak da me samarasМесто да се сложиш со мене дека Ројс е очаен и дека е за секаква критика - ти како најголем бот зеде да го споредуваш со Левандовски, апсолутно никаде неспомнат во муабетот. Имал поголем импакт на куроФ, 4 ебани титули има: купот на Германија и 3 факинг Суперкупа. 30 години начука, боготац Ројс има ЧЕТИРИ титули, од кои три се Мики Маус Куп.
Фудбал има измислено Левандовски за Ројс, со две леви нозе да игра и со главата исчашена накај грбот - пак ќе има поголем импакт на мали, средни и големи партии.
Од вакви малокурски коментари сте на вакво купи-продај дереџе и вечито второ/трето место. И од вакви коментари кога ќе испаднете у група (заради тоа што синоќа таква Барса МОРАШЕ да изгуби) ќе те шамарам на форумов за Дортмунд за век и веков. Вечити лузери со лузерски менталитет и управа, а со тоа и амбиции меѓу играчите.
Исто...сите симпатии ми ги собра, што се вели...но за разлика од него - екстремно лош Манолас....милион грешки, како успеваше во сето тоа валјда само он си знае....Јас вчера прв пат 90 минути да го гледам Кулибали, од почеток до крај. Се изнаслушав и изначитав пофалби за него, и од после изгледани неколку хајлајтси на јутуб делуваше стварно добар, ама да го ебам, сепак Јутуб е
Али после она вчера можам да кажам дека дечкото е и заслужено во конверзацијата за најдобар штопер денеска. Висок, цврст, брз за висината и шо е за мене најфрапантно, за стопер од неевропско потекло многу интелигентен, сталожен и знајт да играт со топка. Колку топки пресече вчера само со паметно читање на игра, без многу фаули - она шо имат изјавено Малдини "Ако требит да напрајш фаул,значит претходно си напрајл грешка"..сето то против можда и најакото напаѓачко трио моментално во светов![]()