Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Drustvo,hristos voskrese ,za mnogu godini neka e praznikot

Sent from my HTC U Play using Tapatalk

И три дена откако го гледав Ендгејм
Друшвтво, Тони Старк воскресе, за многу години нека е празникот

Лесно му било на Тони Старк, добил само мал заем од милион долари од татко му

Порњава од филм, доста емотивен исто така, не иде да го чекаш на торент у ниеден случај.

Порњава од филм, доста емотивен исто така, не иде да го чекаш на торент у ниеден случај.
По мене, имаше доста не-марвелски моменти што ми се допаднаа ептен. Со другар го гледавме, ми рече дека едно пола саат во филмот, кога имаше таа меланхолија, депресија кај карактерите го потсеќале на атмосферата од The Leftovers (јас не можам да кажам пошто ја немам гледано таа серија).

Можда субјективно, но 10/10 ми е мене Endgame, буквално уживав во сите три часа во кино.

Инфинити Вор беше на Танос, Ендгејм на Авенџерите...3 часа чиста забава, смешен, емотивен, епик...I Am Iron Man!!!

Да го чека, да го симне, да го гледа на лаптоп и да дојде да каже дека е чист просек :D

Предобар беше, еден од најдобрите суперхеројски филмови , можеби у топ три.
Тоа што ми пречеше распределбата на моќта на карактерите, од Тор кој го докрајчи Танос со 6 камења во Тор со секира и чекат уништен од Танос без камења.
Не сфаќам зошто толку хејт кон Бри. растураше со каптн Марвел во двата филмови.

Тешко дека растура(ше) Бри Ларсон со глумата, ама е најфакбл лик во MCU заедно со Скарлет Јохансон, особено сеа со новата фризура. :sramezliv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom