- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 1.997
Мора со магија да го телепортираат, иначе може да се повредиКрај еј

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора со магија да го телепортираат, иначе може да се повредиКрај еј
Зошто би ве одбрал вас?Зошто го шутнавте кога имавте прејака средина?Сеуште има време да се замешаат, сигурно доколку може да одбира, ќе дојде кај нас. Но, чудно би било Баерн и него да го продаде.
Само Марсело остана?Тео Хернандез од Реал Мадрид на позајмица во Сосиедад
I reguilon od mladinciСамо Марсело остана?
И некој од младинци што му се свиѓал на Лопетеги на пријателскиве.Само Марсело остана?
Не го шутнавме, сам бараше да замине. Летово сакаше да се врати, но некои од управа сметаат дека не треба да се врати фудбалер кој одлучил да замине претходно.Зошто би ве одбрал вас?Зошто го шутнавте кога имавте прејака средина?
НачоСамо Марсело остана?
Ти кажа тебе дека сака да се враќа?Не го шутнавме, сам бараше да замине. Летово сакаше да се врати, но некои од управа сметаат дека не треба да се врати фудбалер кој одлучил да замине претходно.
Via Internet Explorer80 милиони за голман за кој од дома не го знаат дека брани?
Изгледа Абрамович како што го создаде моќниот Челзи така и ќе гo уништи, може има деменција типот![]()
Via Internet Explorer
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Добро де, не хистеризирај, ќе те фати срце...Абе Netscape Navigator, не сум фанатичен фан на Челзи па да ми стигнуваат нотификации за нив, еден ден покасно сум разбрал за бизарниов трансфер, wow, голема работа.