Џонтра DojaveЈа местат нерешено.
Алал вера како ја погодиPPD Zagreb (Cro) - Vardar (Mac)
27.02.2018 20:30
1 6.25 X 14.00 2 1.16
da imam blisku obložuvalnica bi stail nešto na 2 singla, eden na 1 i eden na X
ama NE veruvam kaj nas u Kopačka deka dava ovolkavi koeficienti ??
Јас не пишав голема пара да се стави... а не прочитав Загреб се чувал за Кристијанштад .. а јас па мислев дека Војводиќ и Поповски ќе жарат и палат за ВардарАлал вера како ја погоди
има и други можности, некоја обложувалница ако има многу уплати со висок к-цент може да фрли кеш да не падне никако високиот к-циентМоже Страхиња не беше у дилот за Х па ја фати хахахах
се местеше лани ептен у сеха и вредеше да се бркаат нули, поготово Веспрем
за годинава незнам баш ама сигурно паѓале дилови
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не одигра воопшто слабо Поповски. Еднаш имаше шанса за гол меѓутоа Јовиќ му одбрани, у одбрана си одигра топ. Го одигра цело прво полувреме, а второ Шишкарев. А, Војводиќ не влезе воопшто, не ми е ни мене јасно зошто Раул го чува толку на клупа.има и други можности, некоја обложувалница ако има многу уплати со висок к-цент може да фрли кеш да не падне никако високиот к-циент
лесно е кога е небитен резултатот, мене ме чуди зошто слабо играше Поповски, а мислам со Нант влезе и гол даде ?? .. а Војводиќ исто нема гол дадено, не ја гледав убааво утакмицата колку влезе во игра....
мислев зошто не играше повеќе, а еве сега Карачич доби удар, ама да се надеваме дека не е страшноНе одигра воопшто слабо Поповски. Еднаш имаше шанса за гол меѓутоа Јовиќ му одбрани, у одбрана си одигра топ. Го одигра цело прво полувреме, а второ Шишкарев. А, Војводиќ не влезе воопшто, не ми е ни мене јасно зошто Раул го чува толку на клупа.
Михајло спомна зголемување на лигата за 2 екипи, а намалување на бројот на натпревари. Веројатно ќе се игра во две групи по 6 екипи, што би било одличен потег. Уште да им дадат и само едно место на Србите, ќе биде па уште подобро.Лигава израсна во мошне сериозна работа. Ако се приклучат Веспрем + Сегед или Киелце + Висла како што се зборува, нивото на квалитет има да рипне неколкукратно. Ф4 во Скопје беше страшно организиран, Ф4 во Келн може го*на да јаде.