Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Мислам дека претеруваш со хејтањето околу Матич, не е лош играч како што го правите, ама па не е ни трансфер и пол како што го најавуваа фановите на јунајтед, за мене е просечен играч што знае да игра асално и не прави грешки и не е глуп :D Ама па ти како кажуваш ко да сте се ослободиле од некој како Шумуликоски па да напињаш :D
Воопшто немам намера да го правам лош играч...
Бакајоково има полоши бројки и од Фелаини, кој служи за потсмев :D
Баш гледав и јас имаше пред натпреварот споредба со Матич. Прилично изедначени. Едниот најдобар трансфер, другиот полош од некој за потсмев :unsure:[DOUBLEPOST=1510250428][/DOUBLEPOST]
фората е шо сака да каже ги поебале Јунајтед, зеле помлад и подобар за исти пари
а не сфаќа оти толкав му е капацитетот дека засилија конкурент и тоа на дефицитна позиција
ама не е крив на твитер нема кој да му каже за ова

Sent from my iPhone using Tapatalk
И сето тоа резултира со колку бода предност пред Челзи, потсети ме.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.784
Воопшто немам намера да го правам лош играч...

Баш гледав и јас имаше пред натпреварот споредба со Матич. Прилично изедначени. Едниот најдобар трансфер, другиот полош од некој за потсмев :unsure:[DOUBLEPOST=1510250428][/DOUBLEPOST]
И сето тоа резултира со колку бода предност пред Челзи, потсети ме.
шо е поентата со бодовите?
конкуренти се нормално е да се тука негде на табела
муабетот е дека Јунајтед ке имаше помалце бодови да не беше Матич а тоа е битниот дел од дискусијата

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
шо е поентата со бодовите?
конкуренти се нормално е да се тука негде на табела
муабетот е дека Јунајтед ке имаше помалце бодови да не беше Матич а тоа е битниот дел од дискусијата

Тоа е некоја твоја дискусија, поради некоја своја причина.

Јас ништо не пишав. Али јаки претпоставки си правите одма :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.773
"It's up to us to be challengers and that's what we'll try to do."

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ееееееј глуп Симон, уште у ноември треба да излезе и јавно да каже дека сме дно, дека штоперите ни се бруки, не верува у менаџер, не му е јасно зошто Кариус игра пред него у ЛШ и дека треба да се фокусираат за наредна сезона.

#Следната_е_наша

Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.773
Па не е нешто најбистар, штом мисли дека може да ги стигнат Сити, и дека тоа од нив зависело.

Овие бистриве и јаки на изјави, еден куп. Мурињо 2 години освојува по ред ПЛ, ако му ги гледаш изјавите на почеток на сезона.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
хаахахахахахаха
а вас ако ви ги читаме постовите? :D :D хахахаахахаха

Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.773
Мене тешко дека ке ми најдеш пост во кој викам дека годинава ке освоиме. А ако бараш низ фан клуб, 100% ке најдеш. Да не му ги вадам на Бодо постовите. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не дека годинава ќе освоите ама „следната е наша“ овие години го користите повеќе од навивачи на Ливерпул и Арсенал заедно :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не дека годинава ќе освоите ама „следната е наша“ овие години го користите повеќе од навивачи на Ливерпул и Арсенал заедно :D
Гризман ги заеба. Ама уште четири играчи и ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom