Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Битното е дека Конте од своја страна постапува исправно и донесе паметна одлука. Мене како фан ме радува што одма прави промени кога не оди, а не да оди со глава во ѕид кон свој отказ, како некои. Е сега нормално дека ако Луиз одлучи да не биде професионалец кој ќе ги засука ракавите, може да сврти играчи против него, ама вчера немаше никаков показател за тоа, баш напротив.

Во период кога секој ден се збореше дека можно е Конте да лета, еве денес од клубот си отиде техничкиот директор Еменало, кој е човекот по кој најмногу се пцуеше веќе 4-5 години. Која е вистинската причина за тоа не знаеме, ама би можело да значи дека ќе има некои интересни промени наредниве недели/месеци.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Битното е дека Конте од своја страна постапува исправно и донесе паметна одлука. Мене како фан ме радува што одма прави промени кога не оди, а не да оди со глава во ѕид кон свој отказ, како некои. Е сега нормално дека ако Луиз одлучи да не биде професионалец кој ќе ги засука ракавите, може да сврти играчи против него, ама вчера немаше никаков показател за тоа, баш напротив.

Во период кога секој ден се збореше дека можно е Конте да лета, еве денес од клубот си отиде техничкиот директор Еменало, кој е човекот по кој најмногу се пцуеше веќе 4-5 години. Која е вистинската причина за тоа не знаеме, ама би можело да значи дека ќе има некои интересни промени наредниве недели/месеци.
Уште еден генијален потег, на сите. На Конте, на Луиз, на Еменало, на Челзи, на сите.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Тактичка одлука да изоставиш стандарден штопер. (y)
Тоа ти е културно исфрлање од тимот заради некој потег на Луиз, глупирање, курчење или слично. Нормално дека за медиумите и за такви како Донев ќе биде кажано некој си фенси збор како тактичка/техничка одлука.

Ако ти текнува Страмачони на времето за изоставувањето на Снајдер велеше дека е техничка одлука, за одма наредната зима да лета од тимот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тоа ти е културно исфрлање од тимот заради некој потег на Луиз, глупирање, курчење или слично. Нормално дека за медиумите и за такви како Донев ќе биде кажано некој си фенси збор како тактичка/техничка одлука.

Ако ти текнува Страмачони на времето за изоставувањето на Снајдер велеше дека е техничка одлука, за одма наредната зима да лета од тимот.
Да да тие изјави на Страмачони беа наредени од патронот Морати, Страма гореше од желба да го игра Снајдер.

Страмачиони Иванов.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526

Со таа разлика што Страмачиони очајно го посакуваше Снајдер во првиот тим и на пресовите индиректно нагласуваше дека му фали таков тип на играч, а овие од управа се инатеа и му налагаа да не го игра. Се да им ебам ради тоа, еден од најомилените играчи ми/ни беше Снајдер на нас Интерашите, а они така се понашаа со него...

Иначе ако го казнил Конте овој смешников Луиз е скроз оправдано, увек сум бил против курчење на кловнови, не може смрдле како Луиз да кажува гачки. Катица Стекова hhhh

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.773
Што друго да очекуваш од Бразилец ...

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Реално Ибра ќе е боље 10ка од Мики у секој случај.Дури мислам дека може да се снајде таму, има техника, има визија има и шут.Не би било лошо да се проба.
Ова ремек-дело мора да биде споделено тука. После зашто биле фанови со најмалку осет за реалност..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.773
Како игра Мики последните месец дена ...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop