- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 6.443
Тактиката е долги топки а 9 од 10 такви му припаѓат на противникот. Епа не ти се ова децата од Ајакс. Ова ти е класично рогање напред па ако имаме среќа и противникот погреши ќе направиме шанса. Вакви тактики не поминуват ни кај пациентот Ловрен.
За играчите немам што да коментирам(Освен Микитарјан) бидејќи најголем кривец е Жозе. Нека ми се изгуби од пред очи што поскоро ерменецот. Па и еден од најстандардните ни е торкото.[DOUBLEPOST=1509907689][/DOUBLEPOST]
За играчите немам што да коментирам(Освен Микитарјан) бидејќи најголем кривец е Жозе. Нека ми се изгуби од пред очи што поскоро ерменецот. Па и еден од најстандардните ни е торкото.[DOUBLEPOST=1509907689][/DOUBLEPOST]
Кој можности бе брат? Не е само да се стават офанзивни играчи, истите треба и да имаат некоја акција увежбано на тренинг а Жозето очигледно освен таа основната со вкрстување, пас на корнер и центаршут која ги учат децата не знае друга акција. Цела игра ни се сведува на индувидуални потези и на сила. Офанзивците немаат еден гол после тимски искреирана акција. А дека имаме најмалку километри истрчано да не правам муабет.Мики да се прати во у23 под хитно, ужасен е, кога се зависи од него си игра ку*ташак.Погба златен дај врати се, цела сезона ни зависи од него.Ерера одвратен ми е станат, матич исто милијарда грешки направи.
Жално е што после толку вложени пари зависиме од Погба, а уште пострашно е што после толку пари тимот не е среден.Десно крило и лев бек(Јанг океј беше денес)
Ни мурињо ни лукаку не се криви, мурињо скроз исправно излезе во рамки на МОЖНОСТИТЕ.Губи еден нула се отвори дополнително, па и џеси го стави на лев бек.А за лукаку се е јасно нема кој топка да му дае и тоа е тоа.Требаше лукаку гол да дае у прво ама тоа е.
Последно уредено: