Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Зошто побогу би го купиле Кејн? Јес да е подобар од Лукаку но ваљда не фрлија 100 милиони за играч за една сезона. Па и Гризман не сум сигурен колку ни треба моментално.
Десно крило и еден играч во средниот ред(Ериксен, Али, Ковачиќ ми се фаворити) е тоа што ни треба во офанзивниот дел.
Нели Гризманка ни беше примарна цел лани па Кејн го ставив во тој контекст. Брз и продорен централен или не толку централен:D напаѓач.
Прашањето и постот ми беше ако веќе иде на сила а иде , зарем само недостапноста на Гризман направи промена на цела филозофија и пристап кон играта? Или тоа било генерална и веќе одредена насока како ќе се гради тимот и во тој филм го гледале и Гризман?
Несакам да помислам дека Јунајтед ја мења генералната насока од понудата на пазарот.
Од среден ред ? Не значи дека Ериксен(Али) функционира со Кејн(брз и подвижен) дека ќе функционира и со тежок центарфор како Лукаку. Го памтам Ериксен пред Кејн да се повампири, најчести прашања беа, кај го најдоа?
А за десно крило , тешкооо! Стаорецот единствено, да ни го вратат долгот шеиците , што изигрававме бебиситери !

Член од
14 април 2012
Мислења
32.979
Поени од реакции
67.779
Ми делува дека Жозе сака да има 2 плана за игра. Игра по земја, нешто поубав фудбал за око, па ако тоа не иде по план до 55-та минута, лонг болз ту Фела стратегијата. Затоа и шишарка се напуца со неколку гола. Како кец на 10-ка ке дојдеше против Хадерсфилд.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.443
Нели Гризманка ни беше примарна цел лани па Кејн го ставив во тој контекст. Брз и продорен централен или не толку централен:D напаѓач.
Прашањето и постот ми беше ако веќе иде на сила а иде , зарем само недостапноста на Гризман направи промена на цела филозофија и пристап кон играта? Или тоа било генерална и веќе одредена насока како ќе се гради тимот и во тој филм го гледале и Гризман?
Несакам да помислам дека Јунајтед ја мења генералната насока од понудата на пазарот.
Од среден ред ? Не значи дека Ериксен(Али) функционира со Кејн(брз и подвижен) дека ќе функционира и со тежок центарфор како Лукаку. Го памтам Ериксен пред Кејн да се повампири, најчести прашања беа, кај го најдоа?
А за десно крило , тешкооо! Стаорецот единствено, да ни го вратат долгот шеиците , што изигрававме бебиситери !
Гризман е играч кој може да игра повеќе позиции, не можеме да знаеме каде го гледал Жозе во својот тим а сигурен сум дека не го гледал како деветка. Десетка или евентуално десно крило.

Ериксен го паметам и јас и тоа многу добро, уште кога играше за Ајакс против нас. И бев против негово купување. Тој Ериксен беше млад, зелен, неконстантен, овој сега е тотална спротивност од тоа. Константен, созреан, со големо ПЛ искуство. Одличен разигрувач е, има добар шут, одличен центаршут. Најдобар играч им е после Кејн.

А стаорецот не би го враќал последен на свет да е.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.979
Поени од реакции
67.779
Manchester United supporters call for meeting with Mourinho to discuss his continued criticism about Old Trafford atmosphere

Koj му е красни на Жозе ова со навивачиве, стварно не знам. Прво ги критикуваше за атмосферата, па за критиките(?) кон Лукаку ...

Луѓево се откинаа од пеење против Палас, сега, не е Селхрст Парк тип на навивање, али, многу сезонски навивачи се фамилијарни.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United supporters call for meeting with Mourinho to discuss his continued criticism about Old Trafford atmosphere

Koj му е красни на Жозе ова со навивачиве, стварно не знам. Прво ги критикуваше за атмосферата, па за критиките(?) кон Лукаку ...

Луѓево се откинаа од пеење против Палас, сега, не е Селхрст Парк тип на навивање, али, многу сезонски навивачи се фамилијарни.
Се согласувам дека Мурињо греши со тоа со Лукаку зошто никој го нема критикувано ама и медиумиве се опседнати, цело време пишат за дека некој, нешто делува лошо во клубов и пробуваат да створат негативна енергија, и да има несогласувања прават од мрава - крава. Гледам и по интернетов дека дури и навивачи кои одат на ОТ мислат дека ова е напумпано. Затоа и беше таква реакцијата на Мурињо против Спарс, не беше прстот наменет за Покетино. Ајде лани за резултатите се фаќаа, сега има резултати - втори во ПЛ, први во ЛШ, поминати во карлинг куп и се фаќаат за глупости. Како лани кога освоивме ЛЕ и немаше со што и се фатија со тоа дека Мурињо во ложа имал 4 седишта, не знам што беше точно.
Знам дека ликов е контроверзен, знам дека мајка ќе продаде за да оствари цел ама дајте бе веќе новинариве, барем некој опиплив проблем нека е, глупости за кликови се ваквиве стории.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Не е до Лукако, туку во немањето идеја, креативност во тимот. Нека го донесат и Левандовски, Кејн, Игуаин, Мората или било кој ваков сличен напаѓач пак ќе биде исто. Не е работа на напаѓачите да сами си креират шанси. Средината е мртва. сите се деструктивни играчи, а Мата и Мики што треба да ја двиѓат играта се духови. Крилата не се воиграни, само гледат да дриблат наместо да направат некоја саглам акција. Бековите се утепани и воопшто не придонесуват за нападот, Блинд нема брзина, а Дармиан без талент.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Не е до Лукако, туку во немањето идеја, креативност во тимот. Нека го донесат и Левандовски, Кејн, Игуаин, Мората или било кој ваков сличен напаѓач пак ќе биде исто. Не е работа на напаѓачите да сами си креират шанси. Средината е мртва. сите се деструктивни играчи, а Мата и Мики што треба да ја двиѓат играта се духови. Крилата не се воиграни, само гледат да дриблат наместо да направат некоја саглам акција. Бековите се утепани и воопшто не придонесуват за нападот, Блинд нема брзина, а Дармиан без талент.
сума сумарум на толку потрошени пари пак немаме екипа...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292

Јавна тајна е дека атмосферата на ОТ не е на врвно ниво, имам еден куп е англичани на твитер што се редоовни и го потврдуваат тоа.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.921
Поени од реакции
11.721
Мене не ми е јасно што бара лукаку кај кругчето на средина кога напаѓаме? Или погба фали па овој сака да глуми креативец, или хозе не јебе у мозок со пичкарските тактики. Трето не ми текнува искрено.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Ме интересира што мислите за инволвираноста на младите, една од најоспоруваните работи кога се назначуваше Жозе беше тоа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.979
Поени од реакции
67.779
Па јасно е, да беа здрави првотимците, тешко дека ке дојдеа до шанса да поиграат. Добро рече Гери Невил, проблемот на Жозе е традицијата на Јунајтед во начинот на кој традиционален фан е навикнат да го гледа клубот со вадење деца од академијата, и фактот дека Сити играат ванземаљски фудбал моментално.

Иначе, не сум сигурен колку е точен податоков, ама... o_O

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Па не ни имаме некои млади надежи за да им дава шанса. На тие што се покажаа како Раш и Мектоминеј ете им дава, можеби само на Туанзебе треба повеќе.
Како не се појави некое младо надежно бекче од академија, одма ќе фати место кај инвалидиве.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Па јасно е, да беа здрави првотимците, тешко дека ке дојдеа до шанса да поиграат. Добро рече Гери Невил, проблемот на Жозе е традицијата на Јунајтед во начинот на кој традиционален фан е навикнат да го гледа клубот со вадење деца од академијата, и фактот дека Сити играат ванземаљски фудбал моментално.

Иначе, не сум сигурен колку е точен податоков, ама... o_O

Точно е мислам,од Свонси прими последен пат.
Април месец.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom