Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
брои некој колку пати падна Микитарјан?
Да знаевме што попрво да броиме арно, од грешка у грешка влагаат.

Да не тагнувам, уште ли мислите дека не фали погба?Очај е ова, лукаку сам треба да се врати да повлече и створи шанса.Ме потсеќа на времето Руни коа се повлекуваше зошто немаше кој да почне.

Да не примеа челзи 3 комада од рома, ќе се плашев за викендов...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
4 победи не е лошо, е сега што не знаеме дали се штедат или не, дека нон-стоп играат вака:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Првото место тука мислам дека е обезбедено, нека се концентрираат на ПЛ сега до фебруари.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Не знам зошто црнциве ни се први пеналџии, се гледа дека немат интелегенција за да бидат први изведувачи. Блинд, Матич, Мата пред овие треба да бидат цело време.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Иначе првиот пенал требаше да се прешутира дека миле искочи напред пред да шутне марсијал.Некад се прашувам дали тие покрај гол судиите овци бројат или се донесени да ги задоволуваат другите судии.У таа ситуација можеше да види, после имаше гол аут ситуација пред него овој корнер вика

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Мектоминеј како што и очекував, супер си изигра! Долгите топки му се балонки ама може да поработи на тоа. Кој вика дека до најблискиот подава? Баш напротив знае и да рискира малку.
Ова тирадите по Погба се веќе патетични:mad:, он не се потресува толку кога ќе почне, отколку некои членови на форумов. Кога ќе дојде добре дошол, толку!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
а шо потреба имаше да праат циркус со вториов пенал ???

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.779
Moре Миќко мизерија последните 4-5 меча.

Ми-Зе-Ри-Ја!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
а шо потреба имаше да праат циркус со вториов пенал ???
Мурињо му сугерираше на Блинд тој да шутира, па Лукаку виде и се тргна ама Ерера не виде дека веќе збореше со Блинд и затоа настана збунката.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Мурињо му сугерираше на Блинд тој да шутира, па Лукаку виде и се тргна ама Ерера не виде дека веќе збореше со Блинд и затоа настана збунката.
аамаа шо потребаа... тие работи во соблекувална се решаваат... и плус требаше Лукаку да го шутира според мене по цена и пак да промашеше...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.443
3 поени без многу напор, со одморени неколку првотимци.
Изненаден сум колку лесно ја поминавме групата, со 4 победи на старт, 3 клин шитс. Последните 2 комотно може да ги одмора првотимците.
Играта е грда но таква е откако се повреди Погба така да јасно е зошто е таква.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
3 more points means more money for the club... Жозе имаше страшно добро интервју за BT Sport...

Kajgana Shop

На врв Bottom