Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.957
- Поени од реакции
- 34.321
И?[DOUBLEPOST=1503596599][/DOUBLEPOST]Ванлок можеш ли да провериш дали "чуварот" на нашата нација Гоце Делчев на ковчегот има симболи Череп и Коски
Либерал?Јас се сметам за либерал но конкретно мислам дека исламот на пример креира проблем во светот кој треба да се решава со цивилизиран начин а не со игнорирање.
Нели либерализам е залагање за „слободарство“, и слобода на избор на секој човек?
Но ти сакаш да наметнуваш и да диктираш. Не се залагаш за слобода на избор, напротив. Не си ти либерал, во ништо освен во самодекларација. Ти можеш себе да се декларираш и за Марсовец, но тоа никако не ја менува реалноста. А таа, реалноста, е дека си само еден наивен игнорамус, табула раса за манипулирање од твоите анонимни господари.
Јас се залагам за слободен избор - ама ја сум „фашистот“.Со фашист неможам да дискутирам,генерализираш и хејташ без врска.
Ти си хејтер и манипулатор кој генерализира ставаш све во ист кош и се правиш патриот кој ја сака својата култура а фактички мразиш све што е различно од тебе.
Хејтер!!!
Ти диктираш, наметнуваш една опција за сите: мешање на сите култури во една безлична аморфна маса - ама ти си „либералот“.
Веќе детално објаснив дека од нас двајца само ти се квалифицираш за фашизам. Ама ти едно 100000 пати повтори си дека ти си „либералот“ а јас „фашистот“. На крај веројатно ќе поверуваш во тоа.