Филмови од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Првото место на илјада репризи го држи убедливо. http://www.imdb.com/title/tt0104701/

MV5BMjA3OTA2NTQ2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTA2MjgyMQ@@._V1_.jpg

Е, денес на МТМ (Локалната Скопска Телевизија) го начекав ремек делово. Последен пат го даваа на МТВ пред 13-14 години.... а денес имав можност да се потсетам на филмов, иако сликата беше бетер од Видео Касета стара 20 години :LOL:. Роберт З'Дар глумел во филмов, сум заборавил (Maniac Cop):coffee:

Oдеше на локалниве телевизии :icon_lol::icon_lol:
Кисс локалната Тетово го вртеше неколку пати репризно тој период кога можеше да се видат често вакви комедии на тие телевизии.

познат стар филм, класика, ама првпат го гледав денес на ХРТ, незнам дали и нашите ТВ го имаат до сега давано...

Памтам кога бев дете на Сител или на А1 ги даваа Гремлини. Филм кој доста го најавуваа додека го дадоа на телевизија. Тогаш на дете ко дете ми беше малку гаден/језив, но сега дури и смешно и глупо ми е за филмов.

Гремлини.JPG

И дури сега кога барав за филмов најдов дека бил хорор филм:ROFLMAO: Кај нас го емитуваа во 2 или во 4 саатот поручек, а и реално не личи нешто посебно за да биде хорор:D

Го памтите исто еден Крт, Амазон, Шутел левел филм, го утепуваа од давање крајот на деведесеттите, со една мајка што ќе стане сериски убиец па после сама ќе се брани на суд? :D

Овој одеше на КРТ

Zoltan_Hound_of_Dracula.jpg

zoltan-here-boy.jpg

Сител во раните утрински часови

MV5BMTUxNTIwMTY3MF5BMl5BanBnXkFtZTgwMDU0MTQ5MDE@._V1_UY1200_CR95,0,630,1200_AL_.jpg

291330_full.jpg

А1

Nightwatch-19971.jpg

Истотака на А1, кога синчето е болно од СИДА
51rHJxuaWAL.jpg

А1
large_eSR3vFpgGQfYQYI2fMbwIZp70lp.jpg

МТВ 1,2
Zapped_Again.jpg

На различни телевизии
704927_full.jpg

NewPoKB4.jpg

БТР
51HYPHRVFQL.jpg

Овој се даваше на локалната кичевска, тетовска или прилепска телевизија, не се сеќавам убаво. Шкљ филм :icon_mrgr:
big.jpg

@Scirea колку имам плачено на Go Toward the Light :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom