Дали тоа значи дека сепак Ибра пак ке го видиме во дресот на Јунајтед?"We spent big money on a striker because, with strikers, you either spend or you don't get," the United boss said.
"And we spent because of what happened to Zlatan and we cannot allow ourselves to be without an important, strong striker for the first six months of the season."
Се ебава малце Мурињо со новинарите хахахаха@Донев може да го интересира ова. xD
Пиши на јутуб, Eder incredible goal against Bayern Munich и обрати пажња на докторскиот центаршут со лева нога.Не знам како да ви илустрирам, да имаш преку 200 фамозни нафрлања а само осум асистенции и да го сметаш тоа како позитивна ствар е интересно од многу аспекти.
Иначе, што се однесува до линкот, во ПЛ 90% од тие нафрлања ќе завршат во раце на голманот ама вие си знаете, јас само саркастичен сум.![]()
![]()
Си знаел шо е јутуб?Пиши на јутуб, Eder incredible goal against Bayern Munich и обрати пажња на докторскиот центаршут со лева нога.![]()
...Си знаел шо е јутуб?![]()
![]()
Ова е основна песна за почетници на пиано, памтам по тоа дека ми е прва песна што ја научив и е една од најлесните