Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Овој швеѓанецов од Лајпцинг во стилот на игра многу ми наликува на Мата има одлична техника, дриблинг и пас ама не е некое брзо експлозивно крило

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
"We spent big money on a striker because, with strikers, you either spend or you don't get," the United boss said.

"And we spent because of what happened to Zlatan and we cannot allow ourselves to be without an important, strong striker for the first six months of the season."

Се ебава малце Мурињо со новинарите хахахаха :icon_mrgr::icon_mrgr: @Донев може да го интересира ова. xD

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
"We spent big money on a striker because, with strikers, you either spend or you don't get," the United boss said.

"And we spent because of what happened to Zlatan and we cannot allow ourselves to be without an important, strong striker for the first six months of the season."

Се ебава малце Мурињо со новинарите хахахаха :icon_mrgr::icon_mrgr: @Донев може да го интересира ова. xD
Дали тоа значи дека сепак Ибра пак ке го видиме во дресот на Јунајтед?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бе аман, баба ми знае дека за Златан збори, сигурно нема Овен на фри трансфер да го земе.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.785
се знаеше тоа дека и сезонава ке остане Златан за пехар да крене од ЛШ и ПЛ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам како да ви илустрирам, да имаш преку 200 фамозни нафрлања а само осум асистенции и да го сметаш тоа како позитивна ствар е интересно од многу аспекти.

Иначе, што се однесува до линкот, во ПЛ 90% од тие нафрлања ќе завршат во раце на голманот ама вие си знаете, јас само саркастичен сум. :) :)
Пиши на јутуб, Eder incredible goal against Bayern Munich и обрати пажња на докторскиот центаршут со лева нога. ;);););););););););););););););););)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Дебелото стартер за Евертон, ќе ја има на ITV4 :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Баш му пишав на еден другар сеа дека само ради него ќе ја пуштам малце утамицата на Евертон. :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583

Kajgana Shop

На врв Bottom