како да ти се расипала графичката на компјутерот јас ова 15 минути преку сила може да го гледам, епилепсија ќе фатам. Ајт се читаме утре зш знам дека ќе заспијам.
Лингaрд е и дoбaр нa oвoј меч. Михтaрјaн е у минус денескa, кaкo и Керик[DOUBLEPOST=1501114633][/DOUBLEPOST]Пa нa Вaн Гaл oдбрaнaтa нa челo сo Евaнс у спoредбa сo oвaa денескa е кинески зид. А Лукaку истo е нулa денескa.
Како да играат играчите кога позициите се клатикурница. Нит се знае кој јаде нит кој пие. Шо е филмов со Погба десно крило? Мики го нема. Лингард и лево и десно, Рашфорд исто. Дај копуков нека ги намести на природните позиции и тоа е тоа.
Линделоф е тежок просек.
Не знам како да ви илустрирам, да имаш преку 200 фамозни нафрлања а само осум асистенции и да го сметаш тоа како позитивна ствар е интересно од многу аспекти.
Иначе, што се однесува до линкот, во ПЛ 90% од тие нафрлања ќе завршат во раце на голманот ама вие си знаете, јас само саркастичен сум.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.