Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мбапе има голема веројатност да оди во Реал и се шпекулира дека во тој случај Реал би го пуштил Бејл.
Знам дека звучи невозможно, но тоа што ситуацијата со Перишиќ спласна можеби ќе се чека каква разврска ќе има ситуацијата со Бејл.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Тоа би била интересна варијанта, лево Марсијал, десно Бејл на средина Лукаку. :uzi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа би била интересна варијанта, лево Марсијал, десно Бејл на средина Лукаку. :uzi:
Ама Гундоган...

Жозе си рече на прес пред да играме со Реал дека има чувство на Бејл дека не му се бега од таму, така да ептен тешко. А за земање и јас би го зела макар со една нога.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ама Гундоган...

Жозе си рече на прес пред да играме со Реал дека има чувство на Бејл дека не му се бега од таму, така да ептен тешко. А за земање и јас би го зела макар со една нога.
Нека го земат Бејл, па после Сити нека купи уште десетина бекови, и двајца-тројца Гундогани.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113

I can't buy you because you don't talk. Што сакаше да му каже кој знае. :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Ама Гундоган...

Во моментов нема теоретска шанса да си оди, ама при носење на Мбапе за висока сума сигурно дека Бејл нема да има повеќе загарантирано место и може да се отвори можност за преговори.

Пак ќе кажам, звучи невозможно поготово со тоа што горе долу трансфер односите ни се влошени и се ќе зависи од евентуален трансфер на Мбапе.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Во моментов нема теоретска шанса да си оди, ама при носење на Мбапе за висока сума сигурно дека Бејл нема да има повеќе загарантирано место и може да се отвори можност за преговори.

Пак ќе кажам, звучи невозможно поготово со тоа што горе долу трансфер односите ни се влошени и се ќе зависи од евентуален трансфер на Мбапе.

Проблемот е во тоа што и да го земат Мбапе би требало Бензема да отпадне од прв состав, не Бејл, ама Бензема изгледа има загарантирано место во тимот, така да се е можно.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Проблемот е во тоа што и да го земат Мбапе би требало Бензема да отпадне од прв состав, не Бејл, ама Бензема изгледа има загарантирано место во тимот, така да се е можно.
На тоа и целев.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Има некој форум каде што нашите навивачи од Манчестер се жалат за смештај? Директно да ги контактирам, двајца може да ги сместам.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Со Бејл во тим (и дмф секако) квалитетот на тимот ќе се дигне на друго ниво и верувам дека би можеле да се надигруваме со секој.
Али да не си правиме филмови за џабе.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Бејл е крилото што Мурињо го сака ама не знае за тоа. Баш негов играч, ора напред и назад, е сега со повредиве е заебано.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Има некој форум каде што нашите навивачи од Манчестер се жалат за смештај? Директно да ги контактирам, двајца може да ги сместам.
Исто и јас сум во состокба да сместам, кажете ако знаете некој форум или некој што му треба смештај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Proverete ja FB grupata :))

Kajgana Shop

На врв Bottom