Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тотнем-Челзи уште втор викенд, таман со победа да се стартува на Вембли:D

Ајде јас ќе отворам. :P Само да не е многу рано. Оваа гледам на 26ти Јули е отворена. xD

Znachi odbranata na titulata ja pocinjame so Barnli... top

Таман ставив наочари со нов диоптер. А не планирам у брзо време да го корегирам пак диоптерот...

Мазохист....[DOUBLEPOST=1497435896][/DOUBLEPOST]Заедно со Syn нека ја пишуваат новата тема.. :D

Зошто бе? Ок сезона си имаа со него.

Зошто бе? Ок сезона си имаа со него.
Имаа несогласувања во врска со некои трансфери, ќе пробам утре да најдам подетално што точно беше, знам дека уште пред да заврши сезоната имаше информации дека ќе си оди ама по негова желба, не дека ќе е избркан. Како и да е, Сотон досеа откако се влезени во ПЛ, немаа грешка со менаџерите.

19095387_1525930604136070_6209146162240974133_o.png.jpg
19095387_1525930604136070_6209146162240974133_o.png.jpg

Кокошките и со оваков распоред ако не поминат група.:popce:

На Челзи како им ги наредиле.. :D

На Челзи како им ги наредиле.. :D
На Челзи распоредот е стварно пекол. Јас не се сеќавам на потежок распоред на некој од појаките тимови. Тоа го кажував пред да го видам ова со ЛШ, сега веќе е сигурно. Али добро, се знае веќе неколку сезони дека нема ПЛ да има ист шампион две години по ред.

На Челзи распоредот е стварно пекол. Јас не се сеќавам на потежок распоред на некој од појаките тимови. Тоа го кажував пред да го видам ова со ЛШ, сега веќе е сигурно. Али добро, се знае веќе неколку сезони дека нема ПЛ да има ист шампион две години по ред.
Манчестер со Мојс ги имаше Челзи дома, Сити и Ливерпул гости во месец дена.

Ali sakate predizvici, da go dokazete toa sampionskoto.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom