Кој го создаде црниот Четврток?

• Креатор на темата Креатор на темата Coca Cola
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ја создаде кризата?

• Груле, Сале и Иле, организиран напад-сличен на 'шамарите за Жерновски', за што и ќе одговараат

Гласови: 20 80,0%
  • Заев, ја продава Македонија, ги лепеше бомбите, сорос, Бранко, мрачни сили

Гласови: 4 16,0%
  • Неутрален сум, не знам (Жими к*р си неутрален)

Гласови: 1 4,0%

• Вкупно гласачи
    25
Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да се додаде уште една опција во анкетата: Ма заболе ме уво за све.

Ако си во Острелиа или Дојчланд океј, ако си тука ќе те заболе. Освен ако не си со посебни потреби.

Ако си во Острелиа или Дојчланд океј, ако си тука ќе те заболе. Освен ако не си со посебни потреби.

Кутриот ти си со посебни потреби, бидејќи очигледно не знаеш дека светот не се врти околу неколку идиоти кои си заиграле каубојци и индијанци.

Извадија живи глави, си имаат лекување на сметка на народот, и пак ќе си земат плата од народот, ќотекот им дојде онака како бакшиш, целосно заслужен за крвопијци како овие ѓубриња од луѓе наречени политичари. Единствено за жалење е што не добија сите 123 идиоти во Собрание од заслужениот бакшиш.

И токму поради ваквите идиоти за чие што здравје и за чија што безбедност очигледно ти си (бил) загрижен, младите фаќаат џаде за Острелиа, Дојчланд и каде уште не.

Да ме прашуваш мене, сите треба да бидат затворени во Собрание, полиени со бензин и пали-вози, и тоа им е заслужен бакшиш.

Да ме прашуваш мене, сите треба да бидат затворени во Собрание, полиени со бензин и пали-вози, и тоа им е заслужен бакшиш.

И после како ќе ги дознаеш тајнте банкарски сметки ширум светот?
Не така, трпеливо треба. :pos:

Штосот е да се живи - однесени на суд.
(конфискуван имот, пари од сметки - се назад)

И после како ќе ги дознаеш тајнте банкарски сметки ширум светот?
Не така, трпеливо треба. :pos:

Штосот е да се живи - однесени на суд.
(конфискуван имот, пари од сметки - се назад)

Такво обештетување на народ никаде не се има случено и најверојатно никогаш нема да се случи.

За онакви ѓубриња само бакшиш.

Такво обештетување на народ никаде не се има случено и најверојатно никогаш нема да се случи.

Има - неможам сега на тацна да ти сервирам се - гуглај.

Прашање за милион:
Колку милиони ќе потрошат сега од парите на граѓаните (оние уште неродени пошто ќе бидат кредити) за обештетување на се што се случи овој четврток?

Абе деца уште ли зјаете во телевизорот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom