UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Z

zmej gorjanin

Гостин
Ако Рибери е вториот играч (не оној кој има воздушен дуел) мислам дека не ни игра со топката, ако добро ми текнува и од повторените снимки што видов.

Овој првиов што ја прима е Рибери, а и двајцата со Левандовски беа во офсајд кога центрираше Милер.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Овој првиов што ја прима е Рибери, а и двајцата со Левандовски беа во офсајд кога центрираше Милер.
Пак ќе те прашам, како од видеово што го постираш може да се види дали биле или не во офсајд? Видеото кога почнува, топката веќе е во лет :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ама му пораснала косата на Рибери за 5 минути. :D

Да биде уште појако, Рибери не ни беше во игра тогаш.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Пак ќе те прашам, како од видеово што го постираш може да се види дали биле или не во офсајд? Видеото кога почнува, топката веќе е во лет :D
На првата слика имаш кај се позиционирани кога топката уште не е во лет. :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Грешки во полза на Б04:
1. Досуден непостоечки пенал во Минхен
2. Недосуден црвен за Видал во 50 минута
3. При вториот гол за Баерн Левандовски беше во офсајд

Грешки во полза на Реал
1. Недосуден црвен за Касемиро околу 80 минута
2. Гол од офсајд на Роналдо
3. Гол од офсајд на Марсело

Кој не се согласува, нека повели да објасни што и како

Интересно грешките во полза на Реал доаѓаат после тие ,,за Баерн". Но, оштетени се и увреѓени. :P

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ало бе ајде остави го Видал настрана.Два гола од офсајт од кој првиот е одлучувачки.Дојде Баерн на Бернабе машки , исто ко Реал на Алијанц.Дојде со тројца "полуживи" клучни играчи.
Никој не го прави Реал Гранада , играа добар фудбал , ама полуфинале добивте gracias a Kassai ;) End of the story
Ако Касемеиро добиеше црвен по дифолт значеше дека Реал сигурно испаѓа? Во таа ситуација Видал многу побрзо ќе го добиеше неговиот црвен.
Баерн нели доби непостоечки пенал во првата утакмица? Или сепак не го даде Видал па не се рачуна тоа? Реал само подобро ги оскористи судиските грешки. Иначе во ниеден случај не можеш да кажеш дека е поклонета победа. Поклонета победа ќе беше само ако Реал без судиски грешки ќе испаднеше а далеку од тоа дека ќе се случеше со сигурност.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добро дај тебе ке те прашам , дали примети во прво полувреме при набацување од Лам дека некој играше со рака.Неможам нигде снимка да најдам?
Кашемиро играше али уз тело беше колку што се сеќавам....нешто налик на моментот со Карвахал у Минхен.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.942
Поени од реакции
30.930
Видеото уште еднаш.

------------------------------------------
https://streamable.com/qw90j
------------------------------------------

Милер е кој црн Рибери.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.412
Поени од реакции
26.410
Ми текна и на друга грешка каде Лева излезе еден на еден со Навас по дадена топка од Боатенг, но беше досуден офсајд кој не беше. Сега кога ја слушнав изјавата на Лева ми текна на таа ситација. Неверојатни судии :cuc:

A

apidrone

Гостин
Хумелс ја нафрли топката до Милер, овој во моментот кога му ја спушти со гради до Левандовски, вториот беше во офсајд. Мал, ама сепак офсајд (исто ко третиот на Роналдо). Тоа не се гледа во живо.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ми текна и на друга грешка каде Лева излезе еден на еден со Навас по дадена топка од Боатенг, но беше досуден офсајд кој не беше. Сега кога ја слушнав изјавата на Лева ми текна на таа ситација. Неверојатни судии :cuc:
:pos::pos::pos::pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На првата слика имаш кај се позиционирани кога топката уште не е во лет. :)
Ама вториот играч на Баерн не ни има контакт со топката, колку што можам да видам, тоа ти зборам :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Да и ја забораив на тоа....тоа беше уште една крупна грешка. Сам пред гол ќе искочеше Лева, немаше никаков офсајд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom