Цирих ..... 
Пи. Ес. и Мелбурн има добра живеачка....

Пи. Ес. и Мелбурн има добра живеачка....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скопје се спомнува како град со најголеми можности за работа, заработка. Потоа, за шопинг, провод, културни настани. Се друго е потврда на она што го кажуваш. Охрид, според мене е навистина убав, најубав. Ама, и тој ќе има слична судбина како Скопје. Ништо не успеавме да сочувамеМене не ми се јасни овие што го пишат Скопје за најдобар град за живење, според кој параметри ? Град еден од најзагадените градови во свет, град под секојдневна блокада дали од патриоти, или ако не се тие тогаш куртони го блокираат градот, ако ги нема овие две групи тогаш ш птарана го блокира градот, и т.н значи нон стоп некакви блокади. Град во кој нон стоп летаат палки ножеви по автобусите, не знаеш дали дома жив ќе се вратиш, град со потенцијал да стане Бејрут ако не е и сега, град на педери и не знам што, навистина не ми јасно со што овој град заслужува да се брои како место за надобро живење, да го спомниш Охрид, држи некое место ама Скопје, дај бе не лупајте.
во ред, ама можности за работа и шопинг не се доволни за да се број како најдобар град покрај миљион аномалии, абе една канализација саглам нема ебати градот, ...Скопје се спомнува како град со најголеми можности за работа, заработка. Потоа, за шопинг, провод, културни настани. Се друго е потврда на она што го кажуваш. Охрид, според мене е навистина убав, најубав. Ама, и тој ќе има слична судбина како Скопје. Ништо не успеавме да сочуваме