La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
На 4-5 метри стој и во 2та случаи, топката шутирана во рака и се одбива настрана. На Тв оддалечен 20м се видоја и 3те пенали, не ми е јасно шо е со судииве. Овој не е ни за во 8ма МК.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас кога пишев вие мислевте се заебавам..уште од лани забележав премногу им се допушта на екипите што играат против Барса и Реал од судиите,односно за да избалансираат судат обратно во некои ситуации...јас памтам лани Барселона на минимум 5 натпревари ја искасапија со очигледно грешки против нив ама овие прејаки беа и пак победуваа а на некои киксаа...и за Реал Мадрид истото беше (за ланската сезона ).

Добро можеби јас гледам малце пристрасно бидејќи во глобала ги пишев двете екипи да победуваат :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Нема ден да не извадиш некоја теорија на заговор, не моеш да седнеш и да уживаш у фудбалот, а?

Уствари не моеш нормално коа си за Интер.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нема ден да не извадиш некоја теорија на заговор, не моеш да седнеш и да уживаш у фудбалот, а?

Уствари не моеш нормално коа си за Интер.
Шо е битен клубот кој го подржувам со моето размислување?..демек ако навивав за Милан поинаку ќе размислував?

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Суарез не гризе више, почна со боксови :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Види го Џони, пред пола година објаснуваше како Ла Лига е најизедначена сега вика дека Барса и Реал биле толку јаки што суделе против нив, само за да изедначат сили.
@Џони Вајсмилер што користиш бе брат? Најсериозно, на што си? :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.671
Види го Џони, пред пола година објаснуваше како Ла Лига е најизедначена сега вика дека Барса и Реал биле толку јаки што суделе против нив, само за да изедначат сили.
Интересното е што на Џони сите постови му се мртво озбилни, теории на заговор, без доза на хумор... А никој не го сваќа сериозно, сите го дупат, а овој не се ни лути за тоа.

Каков човек :cuc:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.942
Поени од реакции
30.930
Чисти пенали и за Барса и за Виљареал не свирна, судијава скроз се изгуби.
И втор жолт за Пике поради играње со рака :coffee:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Пике плаче за судии бе :D Мрш бе хипокрит еден! Ка би му лупнал една казна да не заигра више сезонава.
Уствари не, ќе им напраа услуга на Барса. Му ебем инвалидот.

За судиите нема више што да се збори, све е кажано. Онакви пенали да не ги видиш (иако тој за Виљареал го виде 100% ама компензираше), треба да те пратат директно у 6-та лига. Посебно тој од Бруно да не го свириш... Никад не ги казнуваат, затоа и се дешава ова.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
^ јас попрво би рекол неможи да ги излечи комплексите што му ги наби Меси, ги собра дефинитивно најнезаслужените награди за најдобар играч во историјава што досега се доделиле.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
^ јас попрво би рекол неможи да ги излечи комплексите што му ги наби Меси, ги собра дефинитивно најнезаслужените награди за најдобар играч во историјава што досега се доделиле.
НИКОЈ НИШТО НЕ ТИ МОЖЕ НИКОЛААА!
:O

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Интересното е што на Џони сите постови му се мртво озбилни, теории на заговор, без доза на хумор... А никој не го сваќа сериозно, сите го дупат, а овој не се ни лути за тоа.

Каков човек :cuc:
A зошто би се лутел,ова е јавен форум и секој можи да си го искажи своето мислење..јас и горе си признавам дека малце пристрасно пишувам во овој случај дека судиите во некои ситуации што се 50-50 судат против Барса/Реал и тоа станува веќе очигледно[DOUBLEPOST=1483993438][/DOUBLEPOST]
Јогурт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom