UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Тепај се ти по челото колку сакаш, ама тоа е вистината. Всушност тоа сакав да го кажам и со самиот муабет вчера, дека 80% од екипите се мизерија споредено со пред 5-10 години, и дека ЛШ е многу понеинтересна од порано... Среќа сезонава киксна Баерн, може да киксне и Реал, па можеби ќе има бар нешто ново и подруго во 1/2 финале, кога квалитетот е очигледно опаднат. :)

Мада со кој и да се паднат во следна рунда (освен Баерн-Барса) би требало пак да поминат и двата тима.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.559
Тепај се ти по челото колку сакаш, ама тоа е вистината. Всушност тоа сакав да го кажам и со самиот муабет вчера, дека 80% од екипите се мизерија споредено со пред 5-10 години, и дека ЛШ е многу понеинтересна од порано... Среќа сезонава киксна Баерн, може да киксне и Реал, па можеби ќе има бар нешто ново и подруго во 1/2 финале, кога квалитетот е очигледно опаднат. :)

Мада со кој и да се паднат во следна рунда (освен Баерн-Барса) би требало пак да поминат и двата тима.
А кој рече дека Интер не е мизерија? Само те прегорев за Јунајтед, требаше да си преќутиш и тоа е тоа. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
А кој рече дека Интер не е мизерија? Само те прегорев за Јунајтед, требаше да си преќутиш и тоа е тоа. :D
Да де, ме прегоре мислиш Јунајтед од годинава е таков. Па 4та сезона им е веќе како ги тепа кој стигне, јасно е од авион дека и на нив мислев во првичниот пост. :))

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Хехе, а Интер не го ни гледаме од што не постојат. Јас се кладам да прашаме 10 деца Интер дали е фудбалски, ракометен клуб или тенисер минимум 3ца ќе одговорат тенисер.
Јас се кладам дека 10 деца да ги прашаш за Манчестер, 10 деца ќе прашаат кој Манчестер, Манчестер Сити ?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.831
Поени од реакции
12.283
Само јас се молам Лион да не ја тепа Севиља со два или повеќе разлика или има и други? Ќе повратам ако ја видам Севиља во Европа лига пак.
Јас сакам двете по можност двете да испаднат

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Јас се кладам дека 10 деца да ги прашаш за Манчестер, 10 деца ќе прашаат кој Манчестер, Манчестер Сити ?
Да брат,дека шити за овие 4 години земаа 6 титули во Англија и 3 лига на шампиони плус 2 светски купа.
Така е нема што.
А бифтеков ама го прегоре за Манчестер уауууу свака част братее хумор на нивоу!!!!!!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Да брат,дека шити за овие 4 години земаа 6 титули во Англија и 3 лига на шампиони плус 2 светски купа.
Така е нема што.
А бифтеков ама го прегоре за Манчестер уауууу свака част братее хумор на нивоу!!!!!!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Ne deka e taka kako sto kazav, ali realno pagja rejtingot na utd a na siti se kacuva...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Фудбалот не е паднат туку нам не ни е интересно истите тимови да ги гледаме секоја година,а кога другите се неспособни кој му е виновен.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Фудбалот не е паднат туку нам не ни е интересно истите тимови да ги гледаме секоја година,а кога другите се неспособни кој му е виновен.
Епа еве гледаш не се способни викаш и сам. :) Ај да не одиме офтопик беспотребно на темава моментално.. но мое мислење е дека фудбалот полека почнува да пати од милијардите што се вртат околу него. :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Епа еве гледаш не се способни викаш и сам. :) Ај да не одиме офтопик беспотребно на темава моментално.. но мое мислење е дека фудбалот полека почнува да пати од милијардите што се вртат околу него. :)
Jунајтед, Реал, Барса од секогаш вртеле милијарди и порано и сега. Сега е разликата што има уште неколку тима кои вртат милијарди. Тоа секако не го расипало фудбалот. И не ми е јасно кога некој ќе употреби збор "вештачки" за некој од новиве клубови кои имаат многу пари, дали тоа значи дека играчите во неговиот клуб доаѓаат безпари и дека играат од љубов?

B

Blade Torch

Гостин
Реал ако си остане втор ги избегнува Атлетико,Барса и Баерн во 1/8 финале. Ај да видиме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom