Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Џони.......................

Ама какви додавања? Пази овде може да се заебеш, има неколку категории на додавања каде Погба е убедливо на првото место.
Преку два играчи, кон лева страна, додавања кон Мата, пасови у празно, пасови во први 15 минути, пасови во втори 15 минути, пасови на 40 метри од голот, пасови на 35 метри од голот и сл.

На пример Мата е најдобар играч според една статистика, највеќе створени шанси или пасови не знам точно, против топ 5 екипите во реванш утакмиците во последните 2 ипол години во попладневен термин.
На оваа тема свое излагање ќе има @vidooq подоцна вечерва.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
#LFC 2016/17
With Matip - 11 games, conceded 9 goals - DWWWWDWWWDW

Without Matip - 3 games, conceded 9 goals - WLL

#Статистика

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.921
Поени од реакции
11.721
Еј значи борнмут ако не ти го напраи викендот нема кој.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Лош лузер е Пеп. Сеа уште да го попие од нас немиен, за 3 кола и доста ќе му биди од него во ПЛ. Се виде револуцијата негова и на Мурињо. Книга прочитана.

Мата човече едини кој може да разигра, додаде, погоди тој го чува на клупа. На клупа. Зошто ? Оти е задоволен со 0-1. Ама се се враќа се се плаќа. Јунајтед ниту оваа година нема да намириса фудбал во Лига на Шампиони и како што врви времето ќе сфатат колку е тешко еден клуб да се одржи на највисоко ниво. Како што не(со апостроф над е) сфатија за Фламини...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.779
Солзите на Баркли кога виде дека нема да влезе во игра...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони само се бламира на темава :D
Во што се бламирав?..три мислења имам вкупно во цела година и сум се избламирав..многу смешно...ако си толку паметен што не спомна за периодот во февруари кога ви тврдев дека Арсенал се лузери и мекуши и дека ќе ја изгубат титулата кога ќе дојдат тесни натпревари па тука ретардиран ме направивте.

После победата со Лестер од 2-1 на кур ми се качивте за подоцна да се случи бродолом токму како што предвидував..од децата на Јунајтед изгубивте 3-2 и исто очекувам оваа сезона да ви се случи бродолом како и обично кога ќе дојдат тесни натпревари.

За Погба очигледно различни натпревари гледавме,тука нема што да се докажувам[DOUBLEPOST=1480898938][/DOUBLEPOST]
Лош лузер е Пеп. Сеа уште да го попие од нас немиен, за 3 кола и доста ќе му биди од него во ПЛ. Се виде револуцијата негова и на Мурињо. Книга прочитана.

.
Сине малце ја претеруваш...реално Сити беше далеку подобра екипа од Челзи и можеше многу лесно да ги матираат 2-0 ако малце Агуеро и Де Брујне беа попрезицни но ете му се наредија коцките на Челзи и ги затепаа на контри.

Затоа не брзај со критиките према Гвардиола каде очигледно е дека чоекот си ја знае работата и евидентен е напредокот кај Сити како екипа..ај за Мурињо разбирам да го критикувате ама Пеп реално не е лош досега.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
lele kakvi se ovie goal se zivo i divo protiv united ej, ko vecer i kurir so se protiv komunjarite. Ne znaev deka tolku bile nastroeni protiv nekoja ekipa, poslednive mesec dena bas primetiv nemaat edna realna statija se nekoi senzacionalisticki - Is mourinho becoming wenger epa pogolema glupost amin.

Patem, sto ocekuvate, ne e ni pola godina u PL veke ima 5-6 kazni i otsustva od natprevari, so i da kaze/napravi odma sankcioniran :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Marineti go pogodi covekot za podjebavanje :D :D
Me interesira sleden citat,koj ke bide?...

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom