Џони шо гледаше ти жити се. Погба го имаше најлошиот натпревар во дрес на Јунајтед.Не е можно толку неписмен играч да е,и јас се зачудив од потегот и општо на Мурињо што го стави..ако забележавте од кога влезе Фелаини целата екипа почнаа веднаш да се ослободуваат(качат како селани) од топката и доведе несигурност со самата појава.
И на ваков одличен натпревар што го изиграа Погба и Ибрахимович пак не успеаа да победат ебати и фудбал и се.
wtf...??..Џони шо гледаше ти жити се. Погба го имаше најлошиот натпревар во дрес на Јунајтед.
Не, сериозно по кој критериум имаше јак натпревар? Комплицирање, погрешни пасови, изгубени топки....wtf...??..
Јао Џони, кои утакмици ги само ти гледаш...Не е можно толку неписмен играч да е,и јас се зачудив од потегот и општо на Мурињо што го стави..ако забележавте од кога влезе Фелаини целата екипа почнаа веднаш да се ослободуваат(качат како селани) од топката и доведе несигурност со самата појава.
И на ваков одличен натпревар што го изиграа Погба и Ибрахимович пак не успеаа да победат ебати и фудбал и се.
Погба имаше неколку соло продори и немаше некои значителни грешки,имаше слобода во играта..цело второ полувреме го гледав и најстабилен играч беше во Јунајтед..дури неколку пати дефанзивно одлично изреагира во дуел со Боласи и тој другиот ѓуптин од Евертон..не знам дали различни натпревари гледавме ама мене Погба ми делуваше најдобар на теренот со Ибрата(во второто полувреме).[DOUBLEPOST=1480876717][/DOUBLEPOST]Не, сериозно по кој критериум имаше јак натпревар? Комплицирање, погрешни пасови, изгубени топки....
... продадени дресови (хехе олд бут голд...)
Не ја рогаа 20 минути пред да влезе Фелаини,можеби се поставија подефанзивно од 70-та ама пак имаа колку толку пас игра ,ама од кога излезе Миктарјан како да пропадна играта тотално..Погба се умори ,а Херера грешеше во пасовите..и се си еба мајкатаЈао Џони, кои утакмици ги само ти гледаш...
Ја рогаа 20 минути пред да влезе Фелаини, а Погба, чисто се сомневам дека имал полош натпревар за Јунајтед. Кај гледаше, што гледаше...
Лажеш курво... ни второ не си го гледал цело.Погба имаше неколку соло продори и немаше некои значителни грешки,имаше слобода во играта..цело второ полувреме го гледав и најстабилен играч беше во Јунајтед..дури неколку пати дефанзивно одлично изреагира во дуел со Боласи и тој другиот ѓуптин од Евертон..не знам дали различни натпревари гледавме ама мене Погба ми делуваше најдобар на теренот со Ибрата(во второто полувреме).[DOUBLEPOST=1480876717][/DOUBLEPOST]
Не ја рогаа 20 минути пред да влезе Фелаини,можеби се поставија подефанзивно од 70-та ама пак имаа колку толку пас игра ,ама од кога излезе Миктарјан како да пропадна играта тотално..Погба се умори ,а Херера грешеше во пасовите..и се си еба мајката
Голче по голче, 4-3.Дресче по дресче , погача.
Бодче по бодче, опстанок.Голче по голче, 4-3.
Деценија по деценија, курот титула.Бодче по бодче, опстанок.
Ама какви додавања? Пази овде може да се заебеш, има неколку категории на додавања каде Погба е убедливо на првото место.Погба пак имаше мн додавања иначе