Kako da započnem,e,ovako...ovaj forum postaje mjesto prepucavanja i pederisanja,tko što gleda,djele se liste,koje su za kurac...nećemo imeno
vati tko to radi,ali kada popizdim sve ću imenovati,služenje s par naloga (nickova),čemu to vodi,vodi tome da smo usrani balkanci,ne možemo ni sebe podnijeti,a kamo li druge....svaka čast,ima na ovom pravih ljudi,i kada popizdim i te ću imenovati,ali čemu sve to vodi,postajemo beskaraktni,podjebavajući i omalovažavajući druge...zašto i čemu,gdje nečiji horizonti prestaju,drugima počinju,zato bi bilo lijepo da podijelimo znanja,a ne da se nadrkavamo jedan na drugoga,ako ovako nastavite,jebo Vas vaš forum,postoje i drugi,odite na nekakve strane forume,pa podjebavajte,omalovažavajte,Vaš račun se briše....
Poštujem ovaj forum,trudim se da budem aktivan,da pomognem,a,ima ljudi na ovom forumu kojima sam pomagao i to radim i dalje...zato bi bilo lijepo da i svi forumaši rade to isto,ima ih koji ne znaju mnoge stvari,a,među njima sam i ja....ali,mislim da postoji forum zbog toga da nešto naučiš,a ne da polemiziramo o traktorima i guzicama,i ostalim nebitnim stvarima...
Žao mi je što sam morao pisati tako,ali ako se i dalje nastavi,ova vrsta podjebavanja....ja se brišem s ovog foruma,ima ih koliko želiš,samo su vrijeđanja na SF-u i na ovom forumu,ne znam zašto postoje administratori,što se to ne sreže u korijenu,on briše slike,a vrijeđanje je dopušteno....
Mogao bih još pisati,ali dosta....sve Vas srdačno pozdravlja zok2009..