- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.964
- Поени од реакции
- 116.553
Убер битно инфо, цел ден ме копка нешто ради ова.Татко ми 1Х ја играл.![]()
Убер битно инфо, цел ден ме копка нешто ради ова.Татко ми 1Х ја играл.![]()
okУбер битно инфо, цел ден ме копка нешто ради ова.
Исто, со скоро истиот тим имаше убедливо најлоши резултати од доаѓање на Абрамович во Челзи и попи шут карта неколку месеци по убедливо освоената титула.со скоро истиов тим со Мурџо убедливо ја освоија титулата
Ок Пеја, не мораше ти баш да го напишеш ова, спомнавме на чет на ФБ све ти ебам умрено. Ме мрзи по 100 пати да објаснувам што се деси лани со Челзи кога и сам знаеш, повторно све ти ебам. И ти реков набави си еден сеф, троа поголем нека биде.Исто, со скоро истиот тим имаше убедливо најлоши резултати од доаѓање на Абрамович во Челзи и попи шут карта неколку месеци по убедливо освоената титула.
Ивоби, или Ајвоби, не знам како точно се изговара, има среќа што е Нигериец. Да беше Англичанец, до сега ке го вивнеа во ѕвездите.Дискутабилно е тоа, не игра иста позиција со Рашфорд и Ихеначо, ама стварно е поарно да нема хајп околу него, нека си тера вака и ќе видиме до каде ќе стигне, патем мислам дека е прв или втор по асистенции моментално.
Има играно за Англија во помладинте категории, ама одбра да ја претставува Нигерија, не знам која му е причината.Ивоби, или Ајвоби, не знам како точно се изговара, има среќа што е Нигериец. Да беше Англичанец, до сега ке го вивнеа во ѕвездите.