Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Во градина има подобри програми од таа битката незнам што се форсира толку. Градина со 150 програми е супер листа посебно музичката Татабрада.Ме интересира нешто друго Комбо кое е само со усери со која програма се отвара ако е големо 3гб.Пробав со ворлдлист едит, ворлиступдатер, со аионхб но само еднаш може, да се направи сплит.
Edit:
Се снајдов сепак фала на одговорите,или ви фуфка да не има пак тресење саксии од тараса
sa sentry najdes gradinu2Untitled8.png

info......iskon jos uvek radi.....

JIuDMGY.png

7hLo2Aj.png

3zDx8l4.png
[DOUBLEPOST=1474489400][/DOUBLEPOST]takodje..Viet i Media future.....

St73B3N.png

XYovh0r.png

Or0cMq5.png

Последно уредено:
72295581dcd1.gif
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume[DOUBLEPOST=1474489874][/DOUBLEPOST]
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume

Последно уредено:
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume[DOUBLEPOST=1474489874][/DOUBLEPOST]
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume
Mala ispravka - 184

72295581dcd1.gif

Eto opet ti jbg ... kazu ljudi ovdje sta se mi sa Sf ovdje prepucavamo? Pa ko pocima prvi? Ajd sad reci dal sam te spomenuo? Nisam .... dal sam bilo sta o tebi rekao? Nisam... pa sta me uzimas u usta? Ne diram te NE DIRAJ me KRAJ PRICE
Pozdrav

nema sanse tek sta ti se sprema ,od 91 naovamo se sve sklapa samo polako misu jedan ,pa ces gledati kad nekog baniras bez razloga ,ni u misiju rupuse nexces moci sakriti[DOUBLEPOST=1474490745][/DOUBLEPOST]
nema sanse tek sta ti se sprema ,od 91 naovamo se sve sklapa samo polako misu jedan ,pa ces gledati kad nekog baniras bez razloga ,ni u misiju rupu se neces moci sakriti
Usr*o sam se od straha svaka cast samo pripazi da se nebi spremilo kontra ;) nestrpljiv sam jedva cekam e sad oladi vise sa pretnjama NEBITAN SI ne padam na te vase nebuloze posvijeti se temi ovog foruma i ne spamuj temu zavrsio sam sa tobom sad me zanima koja ce nova pretnja da bude .... odo da gledam Tvviet .... ali prisutan sam ovdje stalno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom