- Член од
- 10 ноември 2015
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije ti to nesto, nesto kanala mu ne radi, osrednja lista ima boljih lista i jeftinijiha gdje kupiti bitkananeretvi
sa sentry najdes gradinu2Во градина има подобри програми од таа битката незнам што се форсира толку. Градина со 150 програми е супер листа посебно музичката Татабрада.Ме интересира нешто друго Комбо кое е само со усери со која програма се отвара ако е големо 3гб.Пробав со ворлдлист едит, ворлиступдатер, со аионхб но само еднаш може, да се направи сплит.
Edit:
Се снајдов сепак фала на одговорите,или ви фуфка да не има пак тресење саксии од тараса
ima dosta usera bosanskih imena na m.sa sentry najdes gradinu2
http://www.knjigaimena.com/?pozicija-imena&stranica=270
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume[DOUBLEPOST=1474489874][/DOUBLEPOST]sa sentry najdes gradinu2Прегледај го приврзокот 156692
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albumesa sentry najdes gradinu2Прегледај го приврзокот 156692
Ke ima gradina da se gleda mozeli na ppima dosta usera bosanskih imena na m.
i ja kad sam skenirao boot je 15.
Код:http://www.knjigaimena.com/?pozicija-imena&stranica=270
Mala ispravka - 184sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume[DOUBLEPOST=1474489874][/DOUBLEPOST]
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume
Eto opet ti jbg ... kazu ljudi ovdje sta se mi sa Sf ovdje prepucavamo? Pa ko pocima prvi? Ajd sad reci dal sam te spomenuo? Nisam .... dal sam bilo sta o tebi rekao? Nisam... pa sta me uzimas u usta? Ne diram te NE DIRAJ me KRAJ PRICE![]()
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume[DOUBLEPOST=1474489874][/DOUBLEPOST]
sto nju sad spominjes hm ,pusti to , nemoj sada da objavim svih 189 usera plus 12 koji idu kao izvori za druge panele ,rekli smo bez hvaljenja ovdje i albuma tamo na sf i imatee album sekciju i specijalistu za hvaljenje onog debila sotu ,strucnjaka za albume
dajte bar 10 nemora svih 184Mala ispravka - 184
Usr*o sam se od straha svaka cast samo pripazi da se nebi spremilo kontranema sanse tek sta ti se sprema ,od 91 naovamo se sve sklapa samo polako misu jedan ,pa ces gledati kad nekog baniras bez razloga ,ni u misiju rupuse nexces moci sakriti[DOUBLEPOST=1474490745][/DOUBLEPOST]
nema sanse tek sta ti se sprema ,od 91 naovamo se sve sklapa samo polako misu jedan ,pa ces gledati kad nekog baniras bez razloga ,ni u misiju rupu se neces moci sakriti