Кладилница (Генерална дискусија)

G

Goldie

Гостин
Зенит без неколку првотимци ќе игра....
Кои првотимци овен Џуба ? Замена за Џуба ќе биде Кокорин кој ќе оди во шпицот наместо како до сега што играше на крило (и подобар е како шпиц) а Могливјец и Дани секако не играат подолго време и тешко дека би конкурирале за стартни 11. Во секој поглед се подобри Русиве а Макаби не изиграа ништо посебно против Хајдук и ако повторат таква слична игра тешко ќе поминат

Макаби се без Хаим од одбраната и Игебор не бил сигурен

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кои првотимци овен Џуба ? Замена за Џуба ќе биде Кокорин кој ќе оди во шпицот наместо како до сега што играше на крило (и подобар е како шпиц) а Могливјец и Дани секако не играат подолго време и тешко дека би конкурирале за стартни 11. Во секој поглед се подобри Русиве а Макаби не изиграа ништо посебно против Хајдук и ако повторат таква слична игра тешко ќе поминат

Макаби се без Хаим од одбраната и Игебор не бил сигурен
For some reason Lucescu hasn`t brought for this match Dany, Dzyuba and Sхatov. Fajzulin is injured. Maccabi also has big problems and are without the defenders Bem Haim and Tibi and also the midfielder Igiebor.

Зенит се поквалитетна екипа, али ипак имаат лесна група ништо страшно ако кикснат.

Карабах 1 да видиме како ќе почне денот

B

Blade Torch

Гостин
Ццц се чудев цело сабајле Белорусија-Македонија 4+ 1.75 или 1.85 квота во спортлајф (жени-фудбал) . Одам сега после работа да ја уплатам, ја тргнале комплетно... 4-1 полувреме.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.450
Поени од реакции
39.081
Шо е финтата со Сасуоло бе 3.10 коеф ? Далеку фаворити се пред Билбао , освен ако не им е повреден пола тим.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Шо е финтата со Сасуоло бе 3.10 коеф ? Далеку фаворити се пред Билбао , освен ако не им е повреден пола тим.
Одбраната и средината им се првотимци (освен Данкан кој е на клупа), а нападот мешан. Политано е првотимец, но Дефрел и Ричи не се. Матри (на клупа) и Сансоне (повреден) обично играа.

Кај Билбао само Адуриз е на клупа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од кога Сасуоло се фаворити пред Билбао? Макар и со цел тим...сериозно мислам дека ги преценувате Сасуоло малце..

F

Fl. Perez

Гостин
Za vikend...

Hull - Arsenal 2 1,60
City - Bournemouth 1 1,34
Everton - Middlesbrough 1 1,75
Caen - Psg 2 1,55
Napoli - Bologna 1 1,33
Torino - Empoli 1 1,80
Gladbach - Werder 1 1,50
Leganes - Barsa H2 +1 1,55
Atletico - Gijon 1 1,20
Espanyol - Real 2 1,30
Veria - AEK 2 1,55

78 kvota.[DOUBLEPOST=1473959843][/DOUBLEPOST]Kako mozete Evropa Liga da igrate xD

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
:pos:
Za vikend...

Hull - Arsenal 2 1,60
Caen - Psg 2 1,55
Napoli - Bologna 1 1,33
Torino - Empoli 1 1,80
Gladbach - Werder 1 1,50
Atletico - Gijon 1 1,20
Espanyol - Real 2 1,30
Veria - AEK 2 1,55

78 kvota.[DOUBLEPOST=1473959843][/DOUBLEPOST]Kako mozete Evropa Liga da igrate xD
А ти како можеш Евертон со М'боро 1 да го играш?!?!?!

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Za vikend...

Hull - Arsenal 2 1,60
Caen - Psg 2 1,55
Napoli - Bologna 1 1,33
Torino - Empoli 1 1,80
Gladbach - Werder 1 1,50
Atletico - Gijon 1 1,20
Espanyol - Real 2 1,30
Veria - AEK 2 1,55

Sto znaci toa barsa h2 +1
Inaku ke gi prepisam
A koja mislis deka e nesigurna?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Sto znaci toa barsa h2 +1
Inaku ke gi prepisam
A koja mislis deka e nesigurna?
веројатно Барса да победи со два гола разлика минимум како на пример 0-2 или 1-3,0-3....а ако победи 1-2 или 2-3 паѓаш[DOUBLEPOST=1473963654][/DOUBLEPOST]
Би требало Луческу да ги среди сега, добар тим имаат а со добар тренер мислам може далеку да избуткаат во Европа лига
Не да се фалам или да се правам стручњак ама убаво ти напишав дека Русите се најголеми лајна што постојат во фудбалот и најдобрите играчи во светот да ги соберат пак не се за играње..Макаби вакви такви ете ги 2-0 водат а Зенит како по обичај кога е во центарот на вниманието кикса...убедливо најголеми местачи во Европа..Хрватите,Бугарите,Турците,Италјаните..сите лајна да јадат за Русите..богој на фудбалската мафија

Последно уредено:
G

Goldie

Гостин
Не да се фалам или да се правам стручњак ама убаво ти напишав дека Русите се најголеми лајна што постојат во фудбалот и најдобрите играчи во светот да ги соберат пак не се за играње..Макаби вакви такви ете ги 2-0 водат а Зенит како по обичај кога е во центарот на вниманието кикса...убедливо најголеми местачи во Европа..Хрватите,Бугарите,Турците,Италјаните..сите лајна да јадат за Русите..богој на фудбалската мафија
Браво ја погоди, ептен лежерно влегоа во утакмицава Зенит поготово одбраната а и голманот нивни има рефлекс на мртов коњ.

Таа ја избегнав ама затоа налетав на Фенербахче, една Зорја игра подобро од нив а тренеров нивни К*р Адвокат :icon_lol: какви играчи има на располагање а се мутави тактики игра.
Уште еден месец му давам максимум и лапа отказ после сигурно па после може да дојде кај нас селектор да биде..

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.450
Поени од реакции
39.081
Од кога Сасуоло се фаворити пред Билбао? Макар и со цел тим...сериозно мислам дека ги преценувате Сасуоло малце..
3-0 до 80та минута. Не се Сасуоло којзнае колку јаки , али Билбао се тешки очајници барем во тие 3 кола шо ги гледав.

Кога тргнав да ја уплаќам 2.65 беше во билтенот , таму ми ја уплатија на 3.10.

Kajgana Shop

На врв Bottom