Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.259
Поени од реакции
7.263
Same here, и јас сметам дека требаше да земеме дефанзивец но ајде ок, и во јануари може тоа да се среди некако. Повеќе иритира што низ годиниве само имаме играчи на платен список со придонес 0 или па кога ќе ти треба нивниот придонес или се повредени или фатиле сипаници. Талент е Аксел секако но оваа година ако се бориме за титулата, индивидуалните грешки ќе треба да се сведат на минимум а за младите играчи е нормално некогаш да згрешат. Ене КБЏ си изигра супер лани и за нас и продолжува на позајмица ама некни со Англија дал погрешен пас и гол примиле. Пак ќе кажам, не ми смета мене да грешат млади играчи, ми смета тиквари како Џонс кога ќе искиксаат, само што не знам дали Туанзебе ќе го издржи притисокот во јануари. Не е исто да згреши Рашфорд, напаѓач/лево крило и Туанзебе што е стопер.

Мислев како резервна опција да биде т.е. да влезе од клупа, фала богу не пред Блинд и Смолинг инаку за другото се согласувам.А со Џонс никогаш не се знае, ако му се суди по неговите последни натпревари поготово пријателскана со Дортмунд, подорбо Аксел да греши него он зошто го изместија тогаш него заедно со Рохо.

The players on Wednesday afternoon's flight to the Netherlands are as follows:

De Gea, Romero, Johnstone; Darmian, Bailly, Blind, Fosu-Mensah, Rojo, Smalling; Carrick, Fellaini, Herrera, Mata, Memphis, Pogba, Schneiderlin, Young; Ibrahimovic, Martial, Rashford

Валенсија, Шо и Руни ги нема, нека одмараат. Јас и на Ибра би му дал одмор, нека трча Раш таму.
Де Геа/Ромеро
Дарман-Смолинг-Бејли/Фосу-Менса-Рохо
Шнајдерлин-Ерера
Јанг - Мата - Мемфис
Рашфорд

Бејли го ставив чисто да го проба како ќе игра со Смолинг, мада и Менса да игра не е проблем, а тројката позади Рашфорд со поголема слобода да бидат, да ротираат позиции и слично ко Вилиан Хазард и Оскар(или кој и да им е у тројката) што играа претходните сезони.Доста креативност ќе има во овој состав, само што не верувам дека истава комбинација ќе игра.
 
R

red.devil

Гостин
Ова со Џонс е непазење и лоша исхрана и ништо друго.

А за составите шо ги ставате, не е ФМ па ќе игра Мурџо со два различни состави во рок од една недела. Јес да ќе се ротира и треба да се ротира ама со усул што се вика. Освен ако не му е целта да батали ЛЕ и да ги извади од ритам играчите што фаќаат некаква форма. Тогаш менување на цел стартен состав ќе заврши работа.

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Phil Jones could be out for a month after sustaining a knee injury in training :pos:
Таман ќе дојде, ќе залади, крајниците ќе го фатат.
После тромбозата (ако не грешам лани летото тромб некој имаше)...не очекувам ништо од него.
 
Член од
6 април 2009
Мислења
6.146
Поени од реакции
2.985
Погба барем игра и менува фризури, Џонс не ни игра, бем му канаринец фризурата. :icon_mrgr: Ништо овој нека се однеси кај некој бајач, да не се повредува повеќе или јануари нека фаќа патот.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
После тромбозата (ако не грешам лани летото тромб некој имаше)...не очекувам ништо од него.
ма од омилен ми стана најодбивен играч на Mан Утд... Каков талент пушта по вода само.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Brian Clough once told injury-plagued Eddie Gray if he was a horse he'd have been shot by now. Phil Jones is #mufc's Eddie Gray.
 
Член од
28 октомври 2007
Мислења
766
Поени од реакции
256
на арена спорт нема да не даваат, а даваат ница- шалке, плзен - рома и сасуоло- билбао... Па добро бе, 100 000 000 навивачи има по светов за Јунајтед, толку ли не прават проценки на пазар, колку луѓе ќе ја видат таа реклама, дрес, спонзор и што ли уште не...
 
Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Мурињо му дават фора на Руни вака што го одмара за да може да покаже резултат, ако не се поправи понатаму од прва постава гарант лета.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom