Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Читај де добро што пишав за Валенсија. Од 3те меча, играч на натпреварот беа Ибра и Бејли. Ибра даде 3 гола во тие натпревари, Бејли феноменален сите 3. За нијанса подобри партии од Валенсија според мене имаа и двајцата. Ако се гледа критериумите по кои се бирани другиве тројца логично е дека од кај нас требаше еден од овие двајца да биде. Во таа конкуренција и Блинд би го вклучил.

Впрочем и кај нас играч на месецот се бира помеѓу Ибра, Бејли и Блинд и засега води Бејли.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ок е пријателе !
И јас сум од форумот на Јунајтед и впрочем твоите мислења ги ценам на троа пред мислењата на сите други од тој форум . Немам јас ништо против да биде Бејли ( константно сите 3 утакмици ) па и Блинд ( исто али мало мање :D константно ) Валенсија ( константно 3 утакмици ) ама Ибра после првите 2 кои беше на највисоко ниво на третата беше статист . И ако се прерипне тој факт и Ибра биде играч на месецот , тогаш е нешто труло во ваа држава данска или франска ! Ако веќе инсистираме на логика !
Али најдобро е да победи Бејли и ќе се заборават муабетиве :) !

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Ок е пријателе !
И јас сум од форумот на Јунајтед и впрочем твоите мислења ги ценам на троа пред мислењата на сите други од тој форум . Немам јас ништо против да биде Бејли ( константно сите 3 утакмици ) па и Блинд ( исто али мало мање :D константно ) Валенсија ( константно 3 утакмици ) ама Ибра после првите 2 кои беше на највисоко ниво на третата беше статист . И ако се прерипне тој факт и Ибра биде играч на месецот , тогаш е нешто труло во ваа држава данска или франска ! Ако веќе инсистираме на логика !
Али најдобро е да победи Бејли и ќе се заборават муабетиве :) !
Како прво и јас те почитувам другар и го почитувам твоето мислење. Дискусија е сепак и нормално е да се има различен став околу некоја точка.

Ја гласав кај нас за Бејли колку за инфо, искина цел уште од мечот со Лестер, а добрите перформанси ги влечи уште од предсезонските мечеви.

Инаку не беше до толку Ибра против Хул, не знам зошто такво мислење искрено. Имаше 2 можности кои горе долу сам ги створи, а не доби никаква топка и подршка отако се затвори тотално Хул. По 2 играчи го чуваа и во една пригода кога се ослободи на шут од 16 метри, Мата му ја зеде топката од нозе. Да бидеме искрени на тој меч Валенсија беше одличен, но не беше на ниво на првите 2 меча пред се во офанзива од аспект на тоа што не даде квалитетна топка по неговите центаршутеви, а ги имаше доста. Сепак многу поразличен меч од првите два беше тој со Хул од аспект на тоа што играа со сите 11 зад топка и беше претешко и од временските услови да се изигра на ниво од првите 2 меча..

Како и да е, јас сум среќен кога дискутираме вака за кој е подобар и кој подобри партии пружил во текот на месецот а да не е Де Геа :icon_lol:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Стоунс вика Пеп го научил како да ја дуе на трибини.
Ти ебам таа штимбата ко радапцигер за тоа треба да те научи некој?
Бем ти најскапиот

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фергусон страјкс аген.[DOUBLEPOST=1472915683][/DOUBLEPOST]
Пишав и кај нас у фан клуб, пред очи му беше на Маринер инцидентов.

Сериозно не знам зошто се буни Хелси. Па срамота е онакво нешто да кажеш дека си видел и дека не си го досудил, тоа и е доказ колку се професионално спремни судииве во лигава. Треба да се благодарни ако после вакво нешто добијат утакмица.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Хелси се буни дека им е посочено од некој да кажат дека не виделе, за да не се фрли дамка врз судиите нели.

Треба да искочи Маринер и да рече да го видов и во моментот не мислев дека е за црвен. Па после нека одлучува комисија дали ќе има казна или не.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хелси се буни дека им е посочено од некој да кажат дека не виделе, за да не се фрли дамка врз судиите нели.

Треба да искочи Маринер и да рече да го видов и во моментот не мислев дека е за црвен. Па после нека одлучува комисија дали ќе има казна или не.
Колку што Хелси се побунил за ова додека судел активно, толку и Маринер ќе се побуни ако стварно видел :icon_lol: Сите знаат како треба во пензија а додека се на должност, топ е некој ако им ги исчисти глупостите и ги скрие, тоа сакав да кажам. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.781

Ако судијата го видел инцидентот и не свирнал нешто, нема веќе што да проценува комисија зашто директно ке им се поткопа авторитетот на судиите со преиначување на одлуките.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.781
овој лалана ко друг играч у репрезентација...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom