- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Во врска со Фелаини, он увек бил ѕвер играч само што филозофијата на црвенобразестиот не дозволуваше да си ги покаже квалитетите. 100 пати имам кажано на форумов барем дека навивачи на УТД неосновано плукаат само по него ама секогаш секој тим мора да има жртвено јагне.Мурињо да не украде малку од дрогата на Раниери па му даде на Фелаини... Како нов играч да е, а лани не заслужуваше ни во Чемпионшип да игра.
Убаво ги намачи Хул па и имаа шанса да им земат и 3 бода... тоа е тоа што го прави шмекот на пл.
Нема сигурни бодови.
Зошто Челзи до сега играл со слаби противници, Ватфорд и Вест Хем не се наивни екипи, нема слаб противник. Незнам колку сте гледале ама ги доминиравме сите 3 утакмици имавме 95% контола над натпреварите а играме со издишана одбрана.
Моментално со овој состав нема да се осмелам да ги ставам рамо до рамо со Манчестер екипите...
ама со еден мидфилдер место Оскар и еден бек место Бане и те како ќе се вратиме меѓу фаворитите за пл.
Мора Клоп да се посвети на доведување на квалитет, сигурен сум дека има простор за да се донесе барем едно звучно име летово. Иако не играат Европа, Клоп не е било кој трењер за да го одбијат.
Јас сум или за мидфилдер или за напаѓач кој уме да даде гол. Убава пара добија за Бентеке со некој милион плус може топ трансфер да се направи.
Во врска со Клоп, ќе донесе звучно име, кога ќе се разбуди од Бундес сонот и ќе сфати дека не игра против Аугзбург и Сент Паули тип на екипи и дека Барнли/ВБА/Кристал Палас у секое време можат да го треснат од земја.