A
Aexil Kong
Гостин
Оваа сезона ненормално пенали досега досудени. 3то коло е, денес имаше најмалце 5 досудени.
Тактиката е што повеќе паѓај во шеснаесетник.
Тактиката е што повеќе паѓај во шеснаесетник.
Кога би бил тренер би пробал барем да го играм или да ги измешам некако со Руни. Поентава ми беше, еве го Ибра со лош ден и одма се гледа неспособноста на Јунајтед да даде гол, Марсијал не знам дали ради приватен живот што му се дешаваат глупости ама многу лошо игра, искрено си заслужува клупа.Ти кога би бил тренер на Манчестер, на чие место би го играл Депај? Моментално Депај е трета опција на лево крило, после Марсијал и Рашфорд.
Абе реално и рано е, нормално е да се има еуфорија, што се вика завчера го земавте најскапото засилување. Мене поентата не ми е ради еуфоријата, треба да ја има во ваши редови сепак го доведовте Погба, Ибра носи шмек и класа во екипа и сам носи бодови ама поентата ми беше дека некои дамки во тактиката на Мурињо од Челзи ги гледам и во играва на Јунајтед моментално. Можеби е рано, можда ќе се уиграат што знам.Чекај мава еуфоријата уште. Да беше 0-0, еве јас искрено ќе се прашував што значеше тоа 60-70 минутно нафрлање кон Ибра, мислев Мојс го гледам пак. Океј дал два гола со глава,но голем к*р, пак треба разноврсност ако сакаш да отвориш организирана екипа која мисли на бранење само. Така само им се олеснуваше работата.
Иначе, кога сме кај добри организирани екипи, @DaniBMW абе овие многу јаки со ЕлМохамади на бековска позиција, а шо викаш сега?![]()
Нажалост, 3-ка зад Ибрахимовиќ во ПЛ ке бидат Марсијал - Руни - Мата. Во втор ешалон идат Рашфорд - Руни - Лингард. Во трет Миктаријан - Руни - Мата/Лингард.Кога би бил тренер би пробал барем да го играм или да ги измешам некако со Руни. Поентава ми беше, еве го Ибра со лош ден и одма се гледа неспособноста на Јунајтед да даде гол, Марсијал не знам дали ради приватен живот што му се дешаваат глупости ама многу лошо игра, искрено си заслужува клупа.
Ама како и да е, не ми се верува дека е толку многу полош Депај од Марсијал рецимо за да добие шанса. Рашфорд е газда, нејќам ни да го спомнам во иста реченица со овие другиве а мислам и шпиц го игра Моу или лево крило? Пошто на мечов повеќе го гледав десно отколку лево за времето дур играше.[DOUBLEPOST=1472332119][/DOUBLEPOST]
Абе реално и рано е, нормално е да се има еуфорија, што се вика завчера го земавте најскапото засилување. Мене поентата не ми е ради еуфоријата, треба да ја има во ваши редови сепак го доведовте Погба, Ибра носи шмек и класа во екипа и сам носи бодови ама поентата ми беше дека некои дамки во тактиката на Мурињо од Челзи ги гледам и во играва на Јунајтед моментално. Можеби е рано, можда ќе се уиграат што знам.
Не сфаќам али штом си го пишал со голема буква, сигурно не збориш за играч на Ливерпул@Peja989 овој Милеров ви се повреди изведувајки слободен удар...![]()
Си му го заборавил муабетот дека е како Томас Милер.Не сфаќам али штом си го пишал со голема буква, сигурно не збориш за играч на Ливерпул![]()
Вест Хем ни малку не е наивен противник, веројатно Паје да беше стартер деуг ке беше исходот а Ватфорд со три пет два се боза, ако Мацари не ја смени у брзо време ке ги јаде клоцитеМурињо да не украде малку од дрогата на Раниери па му даде на Фелаини... Како нов играч да е, а лани не заслужуваше ни во Чемпионшип да игра.
Убаво ги намачи Хул па и имаа шанса да им земат и 3 бода... тоа е тоа што го прави шмекот на пл.
Нема сигурни бодови.
Зошто Челзи до сега играл со слаби противници, Ватфорд и Вест Хем не се наивни екипи, нема слаб противник. Незнам колку сте гледале ама ги доминиравме сите 3 утакмици имавме 95% контола над натпреварите а играме со издишана одбрана.
Моментално со овој состав нема да се осмелам да ги ставам рамо до рамо со Манчестер екипите...
ама со еден мидфилдер место Оскар и еден бек место Бане и те како ќе се вратиме меѓу фаворитите за пл.
Мора Клоп да се посвети на доведување на квалитет, сигурен сум дека има простор за да се донесе барем едно звучно име летово. Иако не играат Европа, Клоп не е било кој трењер за да го одбијат.
Јас сум или за мидфилдер или за напаѓач кој уме да даде гол. Убава пара добија за Бентеке со некој милион плус може топ трансфер да се направи.
Вест Хем ни малку не е наивен противник, веројатно Паје да беше стартер деуг ке беше исходот а Ватфорд со три пет два се боза, ако Мацари не ја смени у брзо време ке ги јаде клоцитеМурињо да не украде малку од дрогата на Раниери па му даде на Фелаини... Како нов играч да е, а лани не заслужуваше ни во Чемпионшип да игра.
Убаво ги намачи Хул па и имаа шанса да им земат и 3 бода... тоа е тоа што го прави шмекот на пл.
Нема сигурни бодови.
Зошто Челзи до сега играл со слаби противници, Ватфорд и Вест Хем не се наивни екипи, нема слаб противник. Незнам колку сте гледале ама ги доминиравме сите 3 утакмици имавме 95% контола над натпреварите а играме со издишана одбрана.
Моментално со овој состав нема да се осмелам да ги ставам рамо до рамо со Манчестер екипите...
ама со еден мидфилдер место Оскар и еден бек место Бане и те како ќе се вратиме меѓу фаворитите за пл.
Мора Клоп да се посвети на доведување на квалитет, сигурен сум дека има простор за да се донесе барем едно звучно име летово. Иако не играат Европа, Клоп не е било кој трењер за да го одбијат.
Јас сум или за мидфилдер или за напаѓач кој уме да даде гол. Убава пара добија за Бентеке со некој милион плус може топ трансфер да се направи.