Едноставно како со сите други што комуницираш исто така и со неа, ќе и пријдеш, па после ќе смениш политика,малку флерт шмек, и ќе ја ќариш!полека но сигурно...Мале се имав мувано со една лани за нова годиина после тоа уште 3 пати но од последното мување јас со неа бев скаран и кажи ми како повторно да и придам бидејки јас и она се смиривме али сега незз како да и придам.
Другар,девојчето има девојка,можеш слободно да побараш друга.Vikotr g напиша:Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот
Незнаев кај да пишам, па ќе пробам и овдека!
Некој да ми даде совет што би можел да купам за роденден на девојка која ужива во цртањето, сака кошарка и е голем авантурист, пред се ?
Однапред Благодарам:smir:
Не го лажи детето.Камиказа добиваш опомена пред бан од тема.Си го згрешил подфорумот.
Другар,девојчето има девојка,можеш слободно да побараш друга.
Сигурно нема да и куиш акварел:smir:Незнаев кај да пишам, па ќе пробам и овдека!
Некој да ми даде совет што би можел да купам за роденден на девојка која ужива во цртањето, сака кошарка и е голем авантурист, пред се ?
Блок3, четки(сите големини) и боички, баскет или дрес од Лејкерс, а ако е авантурист шешир и камшик како на Индијана Џонс (корисен е и за други работи, ќе ти излезе во пресрет некој ден)Незнаев кај да пишам, па ќе пробам и овдека!
најубаво да го викнеш на кафе (ама не одма ај на кафе...него што праиш, имаш ли планови за тогаш ,ај ако немаш да идеме на кафе) да излезете заедно бидејќи и сама рече дека се движите во потолно различни кругови така да...тоа би било тоа....Како да му пријдам на типац шо ми се свиѓа подолго време? Но проблемот е во тоа што јас и он сме 100 на 100 на различна фрекфенција, различни кругови се движиме ово оно. По очи му се познава дека не е рамнодушен на мене. И сеа незнам дали да му пишам порака „ај на кафе“ или коа ќе се најме на само да му се џитнам или... ? Инаку да појаснам ситуација, ние се имаме на здраво, некогаш ќе се замуабетиме ама ништо посебно. Некако имам чувство дека се срами од мене, му е сарм да не го видат со мене. ???
ако ова е лудница што ли ќе биде ако ги напишам моите 2 најлегендарни состанока:pos2:Лезбејка е,гарант...уффф почнаа да ми идат некој мисли
Тркалото се врти а? :raz:Вака ајде хахахахах
прашање иако е глупо епрен незнам зашто воопшто прашувам ја имам мастеризирано темава ама ајде да чудјам некое мислење
Идев со типка раскинав 2 години не идам,ме виде за нова година и бадник се гледавме малце и така се смешкавме после отидов на брод таму си праќавме по некоја порака.
Септември месец пак се видовме јас ја одбив неколку пати од кафе и слични работи.
Сега мислам дека е сама студира во Бугарија ја сакам сакам да ја имам пак ама курац РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
незнам како ептен се спуштив ниско пред неја
извинете за ова ако беше вознемирувачки ))
поздрав
По болдираново гледам си сфатила веќе дека сака да те *плеска*,така да речи му што било и гарант ке прифати...Како да му пријдам на типац шо ми се свиѓа подолго време? Но проблемот е во тоа што јас и он сме 100 на 100 на различна фрекфенција, различни кругови се движиме ово оно. По очи му се познава дека не е рамнодушен на мене. И сеа незнам дали да му пишам порака „ај на кафе“ или коа ќе се најме на само да му се џитнам или... ? Инаку да појаснам ситуација, ние се имаме на здраво, некогаш ќе се замуабетиме ама ништо посебно. Некако имам чувство дека се срами од мене, му е сарм да не го видат со мене. ???