Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Мале се имав мувано со една лани за нова годиина после тоа уште 3 пати но од последното мување јас со неа бев скаран и кажи ми како повторно да и придам бидејки јас и она се смиривме али сега незз како да и придам.

M

M del Mar

Гостин
Мале се имав мувано со една лани за нова годиина после тоа уште 3 пати но од последното мување јас со неа бев скаран и кажи ми како повторно да и придам бидејки јас и она се смиривме али сега незз како да и придам.
Едноставно како со сите други што комуницираш исто така и со неа, ќе и пријдеш, па после ќе смениш политика,малку флерт шмек, и ќе ја ќариш!полека но сигурно...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Камиказа добиваш опомена пред бан од тема.Си го згрешил подфорумот.

Vikotr g напиша:
Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот
Другар,девојчето има девојка,можеш слободно да побараш друга.

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Незнаев кај да пишам, па ќе пробам и овдека!
Некој да ми даде совет што би можел да купам за роденден на девојка која ужива во цртањето, сака кошарка и е голем авантурист, пред се ?
Однапред Благодарам:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.585
Поени од реакции
6.322
Некој да ми даде совет што би можел да купам за роденден на девојка која ужива во цртањето, сака кошарка и е голем авантурист, пред се ?

Зависи од сумата на парите која си спремен да ја потрошиш :smir:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Камиказа добиваш опомена пред бан од тема.Си го згрешил подфорумот.

Другар,девојчето има девојка,можеш слободно да побараш друга.
Не го лажи детето.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Сигурно нема да и куиш акварел:smir:
Шала на страна,како и секоја девојка ке и посветиш внимание,однеси ја во ресторан,на пица,на сладолед.
Подари и букет цвеќе(ако е романтична,ако не е тогаш немој),убав парфем,секако би било пожелно,сигурно го знаеш нејзиниот вкус заедно со чоколадни бонбони.
Ако си посмел,може и долна облека.
Или некоја убава книга,или цеде...имаш многу избор,од тебе зависи,искористи ја имагинацијата:smir:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Блок3, четки(сите големини) и боички, баскет или дрес од Лејкерс, а ако е авантурист шешир и камшик како на Индијана Џонс (корисен е и за други работи, ќе ти излезе во пресрет некој ден)

Пробај да насликаш нејзин портрет (на заебанција, детски) да ги покажеш своите уметнички способности и почита за тоа што го прави.

Ако не камшикот е сеуште добра солуција.

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Како да му пријдам на типац шо ми се свиѓа подолго време? Но проблемот е во тоа што јас и он сме 100 на 100 на различна фрекфенција, различни кругови се движиме ово оно. По очи му се познава дека не е рамнодушен на мене. И сеа незнам дали да му пишам порака „ај на кафе“ или коа ќе се најме на само да му се џитнам или... ? Инаку да појаснам ситуација, ние се имаме на здраво, некогаш ќе се замуабетиме ама ништо посебно. Некако имам чувство дека се срами од мене, му е сарм да не го видат со мене. ???

M

M del Mar

Гостин
Како да му пријдам на типац шо ми се свиѓа подолго време? Но проблемот е во тоа што јас и он сме 100 на 100 на различна фрекфенција, различни кругови се движиме ово оно. По очи му се познава дека не е рамнодушен на мене. И сеа незнам дали да му пишам порака „ај на кафе“ или коа ќе се најме на само да му се џитнам или... ? Инаку да појаснам ситуација, ние се имаме на здраво, некогаш ќе се замуабетиме ама ништо посебно. Некако имам чувство дека се срами од мене, му е сарм да не го видат со мене. ???
најубаво да го викнеш на кафе (ама не одма ај на кафе...него што праиш, имаш ли планови за тогаш ,ај ако немаш да идеме на кафе) да излезете заедно бидејќи и сама рече дека се движите во потолно различни кругови така да...тоа би било тоа....

@Dule@

Бананамен )))
Член од
24 ноември 2009
Мислења
119
Поени од реакции
1
Вака ајде хахахахах
прашање иако е глупо епрен незнам зашто воопшто прашувам ја имам мастеризирано темава ама ајде да чудјам некое мислење

Идев со типка раскинав 2 години не идам,ме виде за нова година и бадник се гледавме малце и така се смешкавме после отидов на брод таму си праќавме по некоја порака.
Септември месец пак се видовме јас ја одбив неколку пати од кафе и слични работи.
Сега мислам дека е сама студира во Бугарија ја сакам сакам да ја имам пак ама курац РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
незнам како ептен се спуштив ниско пред неја

извинете за ова ако беше вознемирувачки ))
поздрав

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Вака ајде хахахахах
прашање иако е глупо епрен незнам зашто воопшто прашувам ја имам мастеризирано темава ама ајде да чудјам некое мислење

Идев со типка раскинав 2 години не идам,ме виде за нова година и бадник се гледавме малце и така се смешкавме после отидов на брод таму си праќавме по некоја порака.
Септември месец пак се видовме јас ја одбив неколку пати од кафе и слични работи.
Сега мислам дека е сама студира во Бугарија ја сакам сакам да ја имам пак ама курац РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
незнам како ептен се спуштив ниско пред неја

извинете за ова ако беше вознемирувачки ))
поздрав
Тркалото се врти а? :raz:
Мој совет ти е да си продолжиш со животот без неа, затоа што ако еднаш скршиш нешто, лепеното ќе се познава секогаш.:helou:
btw ти требало толку време за да сфатиш дека ја сакаш?Тоа си можел да го сфатиш и додека сте биле во врска.Си требал да размислиш што имаш покрај себе и не си требал да дозволиш да го изгубиш истото, за да сфатиш дека ти значи нешто.:toe:

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
По болдираново гледам си сфатила веќе дека сака да те *плеска*,така да речи му што било и гарант ке прифати...
порешителна биди.

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Вака сега, проблемов не е мој туку на другарка ми. И се свиѓаше еден тип, прилично долго време, и он ја свиѓаше (дури и призна), искачаа, нон-стоп беа заедно у школо и скоро сите мислеа дека идат. Ама типов беше преголема пи*ка (да не се изразувам вулгарно, ама таков е!) и не напраи ништо со неа. По некое време, другарка ми се откажа од него и се фати со еден друг (другар на овој првиов), што стварно многу ја сака, а и она (барем така мислеше) и им беше супер заедно. Е сеа, проблемот е што типот што и се свиѓаше на почеток сега и призна дека уште ја сака и дека сфатил колку е глуп и дека си ја пропуштил шансата, и ко врв на се почна многу пофино од порано да се понаша со неа. Мислам дека он никогаш не прекина да и се свиѓа на другарка ми и со ова негово признание, пак и се вратија чувствата и сега е тотално збунета. Почнаа да ја нервираат некои работи кај дечко и, што и сметаа и претходно, ама сега стануваат се поизразени и мислам дека е само затоа што си бара оправдана причина да му раскине. А и да му раскине, тешко да биде со првиов зашто они се другари и ќе испадне ептен глупо. Ја не знам што да и кажам пошо не дека имам многу искуство околу вакви работи па ако може help :/

Kajgana Shop

На врв Bottom