Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Донев сакаше некој сериозен да ја отвори темата.
На крај сепак ти ја отвори.

А откога се јави Дани "вечер или утре" се претвори во "одма" :D
Абе мислaт декa сo oтвaрaње темa нa Кaјгaнa, имaaт пoвеќе шaнси дa oсвoјaт титулa. Лaни видoвме кoлку им пoмoгнa, oсвoи рaндoм тим :D

Абе мислaт декa сo oтвaрaње темa нa Кaјгaнa, имaaт пoвеќе шaнси дa oсвoјaт титулa. Лaни видoвме кoлку им пoмoгнa, oсвoи рaндoм тим :D
Затоа не требаше да му дозволите да отвора. Ај за другиве ќе разберам уште подобро е за нив така ама ти во душата си за Ливерпул. Не смееше да го дозволиш ова

Тука ќе е и Евертон, со нов газда и менаџер, кој низ годините ќе треба да созрее во уште посериозен тим. На дното, освен новајлиите, сметам дека грчевита борба за опстанок ги чека и екипите на Борнмут и Свонси.

Дно од вовед :facepalm:

A si gi spremivte ocite za strimcinja? posto ne sum videl najava za novata sezona

Името на темата е лудница. :D

Него озбилно, до каде е одговорот од СК што требаше уште одамна да стигне :LOL:

Имам некој осечај дека сезонава со Челзијашите многу повеќе другарчиња ќе бидеме од лани ;)

Uzivajte vo temava dur ne pocnala PL,posle toa nema aber za takvo nesto :D
Title-vo vristi....:P

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Предлог идеја. Да се забрани отварање теми од страна на луѓе што се дипломатско досадни настроени.
Една сезона фан на Арсенал да пецка други фанови и тимови со интересно и недипломатски увод, друга сезона на Јунајтед и така да се вртиме у круг вакви отварања досадни више, мора да се начне темава како што е уствари со дупчење и подбуцнување, никој не е дипломат од нас овде па да изиграваме фини.
:D
но хад филингс томи

Иако навивам за Реал, единствениот активен генијалец во светот на фудбалот денес е Пеп Гвардиола. Неговите идеи, способноста толку добро да го изанализира противникот, страста со која си ја работи работата се особини кои ги прават тимовите кои што ги предводи практично терминатори. Ко што има кажано член на раководството на Баерн - Пеп го разбира фудбалот и неговите махинации толку длабоко, што не постои човек кој што може да го прати. Пеп не е тренер, Пеп е иноватор. И мислам дека ќе има големи успеси со Сити, а Моу ќе јаде тешки фрустрации сезонава. Плус му доаѓа оружје ко Габриел Хесус. Ќе биде интересно да се прати ЕПЛ сезонава.

Oвој 100% е некој вонбрачен син на Жозе. :D

Фејк bandwagon хипстери инвестираат во одговорот „некој друг“ на анкетата.

Сезонава е наша.

Тесно ќе биди сезонава. Не верувам Лестер со 10 поени разлика да освои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom