Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
Ги мешаш работите, немаш ти никакви верски ограничувања во европа, џамии имаш секаде, и сегде во европа се практикува која било вера, али се бара и од тие шо дојдоа и захтеваат нивна вера и џамии, да прифатат дека има луѓѓе од поинаква вера дека има жени кои не сакаат фереџиња и кои се облекуваат во миниќи и излегуваат сами и по дискотеки и дека тоа не е знак дека можат да се силуваат.Мене па се ми седи дека ти ги мешаш работите...
Кај кажав нешто за тоа дека жените треба да се нееднакви или да седат дома и нигде да не излегуваат ?
Ја го спомнав практикувањето на религијата, како човеково право.
Која е целта ти да му го ограничуваш на некого правото на практикување на религија и на слобода на вероисповед ако со неговото практикување на религијата не ти смета во твоето ?
Од каде потребата ја да покажувам доминантност и да му викам „е ти ќе бидеш муслиман колку шо ја ќе ти дозволам“ ?
Зборам за вакви некои работи, а не за тие ти што ги спомнуваш.
Не пробувај да ми ги извртиш зборовите !
Имаш бројни извештаи за сексуални напади низ европски градови од страна на мигранти.
Тоа не е во ред и такви престапници треба да бидат за секогаш протерани од територија на европа, И секој престап кој тие го прават против своите домаќини - треба најостро да се санкционира. Во Шведска мислам дека веќе азмислуваат за воведување посебни делови на концерти за жени поради се почести сексуални напади на жени на концерти. Се поголеми напади на жени и машки деца има по базени..
сето тоа е од имигрантите. Им се даода луксузите кои ги злоупотребуваат, му се даде базен за кој смета дека е негово право да кецка и силува, му се дадени концерти за кои мисли дека се отворен повик за ебање на европејки....
Многу многу строго треба со такви луѓе, при влез да му се даде брошура на негов јазик за обичаите традициите и нормите на европско општество, нек се потпише дека ја зел и било какво кршење, со се куфери назат во сирија или авганистан или судан... па таму нека си упразнува силувања и напади по базени и концерти.