Што кладба дека денес или најдоцна до утре на улиците низ Франција ќе излезат либералните души и ќе се гушкаат на плоштадите со се живо и диво како знак на протест против насилството и тероризмот...?
Јебало вам мултикултурализам и слични срања... еј кога само ќе ми текнеше како некои дегени тука на форумов не убедуваа дека големите европски држави успешно ќе ги интегрираат бегалциве дојдени од богзнае каде... кај ќе ги интегрираат бе? Што им е прва лекција кога ќе влезат во Европа? Не ги пипкајте жените по интимните делови и не ги малтретирајте ако носат лесна облека... ох да тоа е добар почеток како да ги натераш луѓето како да ја засакаат твојата земја и како да ги почитуваат твоите закони.
Во Франција докажано има околу 4000 радикали, подржувачи на ИС и другите терористички групи, а да не зборам за оние кои потајно ги подржуваат козоебачине од блискиот исток, само што не ги искажуваат своите ставови јавно... е сега кажете ми ако еден будала може да земе 100 животи за само 2 минути, колку жртви би земале тие 4000 радикали ако им текне утре да се саморазнесат?
Мултикултурализам? Дај ви се молам, секаков џган се напика во поголемиве европски земји, а некои уште тука ќе ми пропагираат соживот. Мрш да ви ебам гнидите, вие сте полоши и од ИСИС пичка ви матер ваша либерална.
Што не направат овие од ИС терористички напад во Чешка, Полска, Унгарија, Украина? Али да секако, јас со вакви радикални ставови ќе бидам фашист, расист, исламофоб и што уште не...
Се разбира овие лица што гракаа тука на форумов, сега ќе ги нема да пишат на вакви настани, јер тоа е против нивните верувања.... курветини едни пичка ви матер.