Терористички напади во светот

J

joe.b

Гостин
фак, фак фак фак
на 1 Јули братучед ми треба да лета натака
И јас исто преседувам таму... јебем ти и Ататурк и компанија нивна аскерска... си идам преку Виена ко човек денеска им откажав све на Туркаир (Turkish Airlines), јебеш Туркиш Ерлајнс и 30 евр поефтина нивна карта ........ никогаш повеќе колку и да се добри како авио компанија.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.473
Поени од реакции
5.171
Да те надополнам: "и кое Ердоган го пушта одвреме навреме да им се нафрли на Турците за да ги одржи во страв".
Е аман, осет да се немало.... секоја недела го пушта...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Некој пиша претходно зошто никој не жалел за турците, сега па лицемерно било жалењето, не можиш на сите да им погодиш

K

kaiser soze

Гостин
Оваа година неколку пати летав од аеродромов. Има засилени безбедносни контроли, уште не ми е јасно како успеале да минат терористите со сиот експлозив на нив, башка и калашникови. Дневно транзитираат околу 230 илјади патници на Ататурк, меѓу најфрекфентните е во светот, ама ваков кикс на службите не ми е за верување.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.471
Поени од реакции
84.892

PRAY FOR MACEDONIA ќе има ли,за другар прашувам
Господинот Груевски нашиот премиер и господинот Ердоган се најблиски државници и пријатели. Ваквите слики им пречат на братските односи на двете пријателски земји.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.471
Поени од реакции
84.892
Последно уредено:

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
Да, да, да. Америка е крива, иначе Муслиманите си се ок. Тоа што има геноцид врз Христијаните буквално во сите зони во светот кај што се малцинство со Муслиманите, тоа ваљда Америка пак го праи.
@Beric Dondarrion

Другар не расправаме кој е добар а кој лош.
Погорниот соговорник го цитираше ракописот.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon
Член од
14 август 2006
Мислења
45.471
Поени од реакции
84.892
@Beric Dondarrion

Другар не расправаме кој е добар а кој лош.
Погорниот соговорник го цитираше ракописот.
И ја не викам дека Америка не го користи геноцидниот моментум на Исламот, само сакам вистинскиот виновник за христијанскиот геноцид да биде на тапет. Да нема забуна кој ги брише од лицето на земјата Христијаните на Блискиот Исток и насекаде каде што се малцинство во муслимански доминантни средини.

S

silmarillion

Гостин
Ај тие што ги пеналат мусличиве да се рокаат, можеме да претпоставиме зашто го прават тоа. Ама овие јаднициве бе, колку треба да ти е мизерен животот за да го продадеш ко ќеса ѓубре за некаква си иделогија или религија и да се опашаш со експлозив за да те собираат со џогер од патос.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Да, да, да. Америка е крива, иначе Муслиманите си се ок. Тоа што има геноцид врз Христијаните буквално во сите зони во светот кај што се малцинство со Муслиманите, тоа ваљда Америка пак го праи.
Во право си за се, иначе не ми е јасно зошто Исис убива само муслимани и христијани ? А евреите НЕ !!!!!! Какви муслимани се овие кога статистички имаат убивано многу повеќе муслимани отколку други.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom