- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.383
- Поени од реакции
- 69.340
Кој кому?
Енглезите ке наебат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој кому?
Ставро, зборим за атрактивен фудбал. Јебала те и Полска и ПешкоЕ па тие се играчите, не може Лев да измисли играчи. И со овој тим Германија ќе игра најмалку полуфинале.[DOUBLEPOST=1466114076][/DOUBLEPOST]
Факинг Панама која играла одличен фудбал, да игра со факинг Полска која нели играше слабо, ќе јаде 3 парчиња.
Ставро, зборим за атрактивен фудбал. Јебала те и Полска и Пешко
Значи у тоа е убавината на фудбалот. Разбирам и голем влог и све тоа, ама да сакав да гледам шах имам едни комшие пред зграда секој ден играа, ќе ги гледав нив.
Прво ново правило што би го вовел за ЕП и СП е да нема бод за резултат 0-0. Па да ги видим после нека играа курташак да им ебем и тактика и стратегија и тоа играњето шах да им изнаебем.
Баотенг играње човече..мајки шајки му разеба на оној Милик кога му даде судијата жолт..Левандовски го пикна вџеб и со него трчаше цел натпревар..прав бизон е Боатенгот да си еби веко
Така е Лев стопери ако игра странични бекови, Хеведес катастрофа. Лажни 9ки со Геце глупости, катастрофа. Озил слаб, до кога ќе се шлепа? Ако Лев 2014 имаше среќа тоа не значи дека и сега ќе има.
Лев во 2014 ја имаше пола екипа од Баерн која шо ораше по терен и сеуште играше ГЕРМАНСКИ фудбал...
Лев во 2016 исто така ја има пола екипа од Баерн ама овој пат тие играчи 3 години по ред го играа "на-ти-го дај-ми-го" фудбалот од Пеп, не германскиот стил на фудбал ...
Koментар од странски форум
Surprised Boateng doesn't get back injury from carrying a bloody country.
@STEALTH ама зошто си толку осетлив за Пеп??кај напишав јас дека е Пеп крив за ова шо се случува во репрезентацијава или дека Лев нема никаква вина ??
Лев во 2014 ја имаше пола екипа од Баерн која шо ораше по терен и сеуште играше ГЕРМАНСКИ фудбал...
Лев во 2016 исто така ја има пола екипа од Баерн ама овој пат тие играчи 3 години по ред го играа "на-ти-го дај-ми-го" фудбалот од Пеп, не германскиот стил на фудбал ...