Најдобар сервис за мобилни

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Локација
Скопје
Имам Nexus 5 којшто ми падна у лифт. По падот веќе нема мрежа затоа што се скршила некоја си хибридна плоча.

Го однесов у Аеродром у една мобилара кадешто не можеа да ми го направат. Има ли некоја друга што е доста снабдена со делови да видиме дали има спас?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Имам Nexus 5 којшто ми падна у лифт. По падот веќе нема мрежа затоа што се скршила некоја си хибридна плоча.

Го однесов у Аеродром у една мобилара кадешто не можеа да ми го направат. Има ли некоја друга што е доста снабдена со делови да видиме дали има спас?

Alfa Mobil, на Водњанска. Одма после НЛБ кога ќе почнеш да се качуваш за накај клиники, од лева страна, нема шанси да утнеш :)

Alfa Mobil, на Водњанска. Одма после НЛБ кога ќе почнеш да се качуваш за накај клиники, од лева страна, нема шанси да утнеш :)
Готово таа е. Втор човек што истата ја препорачува :D

се зафркавам, не сум ни од СК па не ни знам многу што сервиси има.

за плоча лесно е можеби и на алиекспрес ја има, само местењето може да е проблем. а каква е пак таа хибридна плоча?

се зафркавам, не сум ни од СК па не ни знам многу што сервиси има.

за плоча лесно е можеби и на алиекспрес ја има, само местењето може да е проблем. а каква е пак таа хибридна плоча?
Па таа е таа што праи проблем и ја немаат многу мобилари, ако воопшто некои ја имаат. Дали пошто е од Америка телефонот па редок дел да е не знам.

Во која мобилара го однесе во аеродром?

До Хепи таа, карши Тобако два не ми текнува како се вика

Епа ништо друже, не верувам дека има некој дел да ти смени кај нас

modem/radio ко што гледам на главна плоча е. една плоча е, а таа скапа е
дали воопшто вреди да се поправа ако треба цела плоча да се менува

https://www.ifixit.com/Teardown/Nexus 5 Teardown/19016
http://www.ebay.com/cln/mikiewilding/lg-google-nexus-5-parts/81291897011
Колку цел половен телефон, секако дека не се исплати

Kajgana Shop

Back