ЕП 2016 - Група Б (Англија, Русија, Велс, Словачка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Англичаните изиграа перфектно прво полувреме, до толку беа изгубени Русиве што Лалана и Кајл Вокер од пред гол од нозе им одземаа топки, не можеа три паса да сврзат по ред. Глупо е да се плука Стерлинг кога Русиве трева од копачки му јадеа. Ова требаше да биде победа со 3 - 4 гола разлика али јбг, некад ти треба поспособен финишер и малку повеќе среќа. Не знам зошто им оставија простор во второ, ваљда да им рашират одбрана и да ги убијат на контри, али им се удри од глава. Не дека Русиве па имаа богзнае каква одбрана, колку што Акинфеев бранеше добро и колку што Енглезиве лошо пласираа, по средина на гол. Со утрчувањата и длабинските топки меѓу дефанзивците на Русија прашање на време беше кога ќе падне голот За Хари Кејн и мене не ми е јасно зашто толкав стап изведува корни.

Акинфеев цар!!! Племе англосаксонско уфффф!!!
Седиме некаде на Сибир и во 02 по полноќ само слушаш ГОООООООЛЛЛЛЛ од секаде дерење! Непроценливо :)
Во оваа група ќе биде заплеткано до сам крај. Една од најинтересните ќе биде по првово коло.

Лалана побратимот искина ама ако им е, бем им тоа самобендисаните, никад не сум ги сакал ко репка.

На Русите толку им се можностите со овој состав каде еден од главните играчи,Џагоев се повреди непосредно пред почетокот на Европското.Од него очекуваа многу,па од сам старт на оваа текма Русите ќе си играа на бод што им е доволно за против таква посилна селекција на залижани англиски педерчиња.

Во прво полувреме не сврзаа два точни паса меѓу себе,ама во второ заличија екипа и направија некој баланс во играта.Диер со голот ги сецна,ама сигурен бев дека ќе заврши нула,т.е ќе има поделба на бодовите.
Мило ми е за Русите,бидејќи беа потценети во огромен процент знаејќи каков патарушка од тренер имаат енглезите на клупа и колку примадони имаат во екипа.

Притисокот за победа беше на англичаните,русите како и на улици и на трибини,така и на терен излегоа победници вечерва.

Хоџсон го собрал половина Тотенхем, сака европски шампион да биде. Бегај таму бе.

Руни и Даер само прелазна оценка имаат, другото мизерија.

Руските дивјаци ја прекачиле оградата и ја нападнале жена му на Варди. Како ова може да биде победа на трибини (напаѓање недолжни граѓани што одат да гледаат фудбал), јас не знам.

Исто така ја нападнале братучетка му на Али од чичко му , на татко му прв братучет по тетка од Мароко. Како може?????
Море гази таму и жени и сѐ у пм!

Зашто бе Кејн им изведува корнери на Англичаниве? Па одличен играч е со глава, може и Лалана или Али да изведуваат, и Руни секако...
Ко Ван Гал коа го опна ФИЛ ЏОНС да дига корни. :pos::pos::pos:

Него, кажете ми дали Слутски се клатеше на клупата отруен од алкохол? :D
h_1451571227_9613230_694346f740.gif

Каков лик, сеоски Џиги Мацари. :icon_mrgr:

https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/o6vi.mp4

Еве го голот + репортерот го има :D

Глејте на 34та секунда каков лајк даде репортерот :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Инстант лајк

Исто така ја нападнале братучетка му на Али од чичко му , на татко му прв братучет по тетка од Мароко. Како може?????

Што е можно подолго остани си на Сибир. :)

Последно уредено:
Страшен став имаш. Кога веќе изиграваш Луис Си Кеј барем цитирај да видам. Утре твое дете или жена може да идат утакмица да гледаат некаде и пијана будала да ги остави осакатени за цел живот. Навивачи меѓу навивачи што сакаат нека прават, некој си е дојден да гледа фудбал и фамилијата да си ја бодри.

Полоши од овие што одат само да се тепат се само овие што дркат на ваквите потези.

Што е можно подолго остани си на Сибир. :)

Ќе останам, па ќе се вратам и што? Нешто ќе се промени? Оди ајде фрлај боја или дудлај му го на грујо, бидејќи кај нас само таквите останаа!

Руските дивјаци ја прекачиле оградата и ја нападнале жена му на Варди. Како ова може да биде победа на трибини (напаѓање недолжни граѓани што одат да гледаат фудбал), јас не знам.
Како може некој да даде грбни пари, да отиде 1000 км од дома, само за да се тепа. Ебате тоа кретените. Оди на првенство пиј, јади, заебавај се, глеј утакмица, навивај. Место да уживаат они гледаат како да се осакатат повеќе. Штета што француската полиција е неспосообна па не може ништо да превземе. Стрпај ги во затвор пола свет од дома, па нека се чудат после.
Уште па коа ќе ги видам домашниве ,,хулигани" како се ложат :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom