Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.070
- Поени од реакции
- 90.857
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако велењето дека е стар и не е за прва постава значи дека го нејќиш некој (и тоа збораме за последна сезона по која и тој сам си отиде и рече дека сакал прва постава а е свесен дека неможи да ја исполнува истата во Јуве). Мене Пирло ме воодушевуваше уште во Милан кога играше заедно со еден од поомилените мои играчи - Гатузо. Али јбг =)

И онака нема да освојат не му се секирајСеа да сум на местото на Марота го продавам Погба( кога и да се продава нели) во Барса.. Па нека не освојат говедава уште 10 години Ла лига. Мизерија од клуб.

Па и тоа што викаш..И онака нема да освојат не му се секирај
Ако не Барса еве ти го Симеоне со Атлетико...
Искрено ова е мозок за друг пат на Марота, дека подобро да даде некој милион плус, отколку да прави трансфери со buy back опција.Па и тоа што викаш..
Не озбилно кој им кур бизнис ако го зимаат за да го продадат. До толку ли Реал е во криза за да даде 30 милиони за да го продаде за 40-50?
Некако нелогично ми е. Ај да остануваше бар во Реал следната сезона...вака само покажуваат дека не се клуб за понатамошна посериозна соработка..
не го критикуваме Конте уживај.По се изгледа Мората не напушта летово, има клубови кои нудат повеќе пари за него + му нудат поголема плата. Еден од нив е и Челзи, наводно Конте деновиве ќе се сретнел со Алваро и ќе го убедувал да премине кај нив. Пред да го критикувате Конте, знајте дека со или без него, Реал се решил да го повлечи играчот, и да го продаде во друг тим што ќе понуди повеќе пари (сега за сега тоа се Арсенал, Челзи, Јунајтед и ПСЖ), така да ние сме немоќни во овој случај.
Задутре ќе го гледаме последен пат во црно-белиот дрес, а на лето со парите што ќе ни ги даде Реал ќе си бараме нов напаѓач...
Јебига :/
Информацијава е од ЏДМ[DOUBLEPOST=1463662524][/DOUBLEPOST]И Берарди е се подалеку од Јувентус, наводно сеуште не бил спремен да игра за нас (yeah right)... Интер деновиве ќе загризале за него.
Нека крши глава
Никако не ми иде у глава дека неговиот збор нишо не вреди.Не му е никој курац него, туку затоа што не се прашува тој, ќе си прават што сакаат со него.

Не ја гледам ја логикава уопште.Моџи имаше некоја изјава незна колку е веродостојна , дека се сретнал со него и сакал Мората да остане ама дека не зависело се од него.
Марота у неколку наврати потврди дека Реал има последен збор.
Ок тоа јасно, у случај да дојде Реал и да му рече "Ај Алваро собирај копачките ќе те вратиме у Мадрид да се пробаш пак у матичниот клуб" Тоа го сфаќам тотално и нема љутиш тука.
Ама да го одкупат само да го препродадат , епа нек се јебе бајо мој.
@Scirea денес се пишува дека имал средна Марота со луѓето од Сасуоло и дека имаат намера да го одкупат Берарди.Некои и спомнуваат дека фали само официјално објава која би дошла после финалето у купот.
За Пјанич е јасно дека ако се плати клаузулата наш е .И Сабатини го потврди тоа.
За Гомес ваљда неможеме да се договориме со Валенсија околу цената.
У глобала куршлус кој ќе трае до 1ви септември![]()