Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Ауу уште сум накурчен за фаулите што ги правевме во опасната зона. Значи ДЕТЕНЦЕ ќе видеше дека ќе ни го начукаат каде и да е. Тренираат ли нешто нашите ме интересира? Го анализира ли некој противникот? Нека се гонат сите у пичку матер, секако не заслужувавме да победиме, ќе ја направевме една од најголемите кражби оваа сезона. Бар Х да беше ќе ни играше било каков кикс на Сити, вака курац што ќе изгубат. За инат ќе заврши нерешено и ќе не ебат на гол разлика, за мизерните 45 голови што ги имаме дадено на 40 утакмици.

МРШ ВО ХОЛАНДИЈА!

A

apidrone

Гостин
Ако ништо друго, останува обичајот Мурињо во втората сезона парче да праи.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Аболиција за Марсиал, Рашфорд, Де Геа, Смолинг и Шо, а другото на стрелање.
Никаква желба за победа, Вест Хем не згази, а доказ за тоа се 19-3 шутеви. Да не беше Рашфорд и Марсиал и Де Геа ќе беше ова поголем дебакл (ако може да има поголем дебакл од неиграње на лш)
Како и да е правдата мислам е постигната, не заслужи ваква екипа да биде учесник во ЛШ.
Ајде сега и Ливерпул нека освои ЛЕ и да иде наредна сезона ЛШ, па болката да биде уште поголема.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.722
Овие не заслужуваат да постојат не па да играат ле догодина. Смрадови без јајца и идентитет. Менталитет 0, да не речам маќедонски. Срамота!

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Едноставно срамота е ваков тим да игра ЛШ. Ние пак ќе се надеваме на кикс на Сити, ама тоа е тоа... Потребни се големи промени, почнувајќи од врвот па се до блинд, ерера, јанузај......:гомце:

S

silmarillion

Гостин
Уживајте во журката баталете ги нашите пацо и невредни спомињање не па дрес купување.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.981
Поени од реакции
67.784
Не се фаулите проблем, од центар ни нафрлуваат. Не рипаат, ги фати паника уште во втора минута со тие нарфлени топки. Проблем е тоа што секоја втора топка Вест Хем ја добија на средина, во секој дуел побрзи и посилни. Не ја разбирам на Ван Гал чудната фискација да го игра Руни по секоја цена, и каде што го бива, и каде што не го бива. Блинд за сите 3 гола има кривица.

Тоа е тоа, има играчи што не можам да ги гледам повеќе на терен, почни од Рохо, Блинд, Мата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
@vidooq ми се чини рече дека ако се пазарат 5-6 првотимци ништо пак следна сезона прееска. Реплицирав дека 4-5 првотимци ни фалат, ама по вечерва нас очајно ни фалат нови 6-7 првотимци. Освен ДДГ, Смолинг, Марсиал и евентуално Шо, другото се чистка треба. Комедија станавме

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И Ерера ваков бил, таков бил кога ќе добие шанса одма ја усерува, 90 минути ко мува без глава трчаше низ терен. Иначе Руни вака брзо одамна не се движел на терен, не знам зошто секогаш тој е крив.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
За никаде сме, ако ова е стварно процес дефинитивно ќе потрае едно 10 + години благодарение на неспособните фаци кои работат во клубот. Еее клубови мењале играчи тренри и пак играле фантастичен фудбал и биле при самиот врв. Ние сменивме тренер и клубов отиде у провалија, патетика сме и ќе бидеме а и не гледам крај на агонијава во наредниве години ако некои работи не се сменат драстично.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Supposedly espouses:

1. Possession.
2. Total football.
3. Discipline.
4. Philosophy.
5. Highly complex tactics.
6. Cerebral football.

Reality.

1. Inept and inpotent in possession.
2. Give ball to 1 guy and let him work. Failing that, hoof it.
3. Set pieces are rape to us.
4. Bullshit.
5. See point 2.
6. Zero creativity. Attempts: Every other team > United.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе ни тој Смолинг не е играч на кој што треба да се надеваме многу. И тој прави еден куп грешки, само сето тоа не се забележува толку многу покрај дрвата околу него. Инаку како може играч што им бил замена на Немања и Рио сега да биде прв штопер во клубов? Со само тоа нивото на одбраната е за една класа подолу од претходната. Треба, треба пазарање на големо! Само не како без мозок, треба некој паметен кој што знае кај ги вложува парите. А според искуствово со луѓево што водат моментално... тешко. Ќе купат пак некој блинд. :гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom