Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Малиот Тотенхем помеѓу великаните во полу-финалето на Кајгана Купот , единствен ја бранам честа на втората лига ... на пенали против Свонси кои имаа поништен гол од офсајд, промашивме 2 пенали но противникот подоцна промаши 3 а ние погодивме 3 и се пласиравме во полу-финалето тоа е тоа чуство кога го зимаш скалпот на екипи од Прва лига во 1/8 финале на Ливерпул сеа на Свонси

Малиот Тотенхем помеѓу великаните во полу-финалето на Кајгана Купот , единствен ја бранам честа на втората лига ... на пенали против Свонси кои имаа поништен гол од офсајд, промашивме 2 пенали но противникот подоцна промаши 3 а ние погодивме 3 и се пласиравме во полу-финалето тоа е тоа чуство кога го зимаш скалпот на екипи од Прва лига во 1/8 финале на Ливерпул сеа на Свонси
Честито колега, удри ги и Гејчестер усред бубрега.:LOL:

Доволно ти е до тука. :P[DOUBLEPOST=1456866050][/DOUBLEPOST]
Исто и 7 дена да биде макс за да добие отказ од тимот во случај да не влегол на играта.
Само да кажам дека и тука ќе биде така од наредна сезона. МОже да се промени правилото меѓу-сезона.

@Makaron - мислам дека буџетот на старт мора да е ист за сите екипи, ако се сеќавам убаво. :)

@Makaron - мислам дека буџетот на старт мора да е ист за сите екипи, ако се сеќавам убаво. :)

Затоа добро одбрани тимови нека има. Да не отскокнува некој.
Пишете предлог кои други да ги има покрај Свонси :D

Прaјте шo ќе прaите, сaмo Ливерпул oстaјте ми ги :) плииис :semolam:
ствaрнo нејкaм сo друг тим дa игрaм, мaкaр и дa губaм нoнстoп :D
Oд aспект нa фaн кaжувaм, зaтoa би билo финo, aкo мoже

Ако требит нека има неколку анкети пред да се отворит новата лига, само на сите да им одговара и секоja понатамошна лига да се води според тие правила.

Секако Ливерпул не би отскокнувал на квалитет од другите. :D

Во таква лига ќе се испотепаме сите за ѕвездите, а лошото е што играта има лимитиран максимум и не знам точно што одлучува кога повеќе екипи ќе имаат прифатена иста понуда. :)

Оставете ми ја Барселона .. дај хард фан на Барса сум ! хахахаххаха што ти се падне Хулахопка :P Со оглед на тоа дека не ce во најнај светло така да може и ке ти се посреќи :P

Во таква лига ќе се испотепаме сите за ѕвездите, а лошото е што играта има лимитиран максимум и не знам точно што одлучува кога повеќе екипи ќе имаат прифатена иста понуда. :)

Помал буџет. 100-150 милиони, па од 2-3 ѕвезди повеќе да не можеш да купиш.

Па ја и ти имавме за Гризман ми се чини. Иде кај подобриот, кај мене :D

Па ја и ти имавме за Гризман ми се чини. Иде кај подобриот, кај мене :D
Да,да и тоа јас имав прв пратено и мислев дека е кој ќе прати прв. Ама очигледно прво гледа играта дали екипата ти е нафташка и има повеќе пари за плата да фрли. :(

@DaniBMW 100 милиони ваљда ќе е таман. Бар од старт никој да неможе да ги земе Меси и Роналдо. Освен ако не планира само еден играч да купи. :D

Да,да и тоа јас имав прв пратено и мислев дека е кој ќе прати прв. Ама очигледно прво гледа играта дали екипата ти е нафташка и има повеќе пари за плата да фрли. :(

@DaniBMW 100 милиони ваљда ќе е таман. Бар од старт никој да неможе да ги земе Меси и Роналдо. Освен ако не планира само еден играч да купи. :D
Гледа кој го игра Смолинг прва постава, таму не идe.:D

Оставете ми ја Барселона .. дај хард фан на Барса сум ! хахахаххаха што ти се падне Хулахопка :P Со оглед на тоа дека не ce во најнај светло така да може и ке ти се посреќи :P
Еј ги спoреди Ливерпул и Бaрселoнa :)
Зa бaрселoнa нaвивa секoе втoрo дете и е мнoгу пoпулaрен клуб. Зa ливерпул не нaвивa никoј oд oвде штo игрaaт и не е бaш пoпулaрен тим зa нaвивaње, a oсвен кутињo и стaриџ oд првиoт тим немa некoј "нaтпрoсек". И тoa стaриџ не гo бивaше нa игрaвa кaј мене и гo дaдoв...
Јa сaмo зa тoa и пoчнaв дa игрaм, дa беше зaфaтен ливерпул немaше дa земaм друг тим, a тaкa и мислaм дa нaпрaвaм пoнaтaму, пa сo среќa нa сите :)

За екипи иначе може Виљареал, Севиља, Билбао, Валенсија, Ливерпул, Леверкузен, Волфсбург, Шалке, Гладбах, Свонси, Вест Хем, Саутемптон, Тотенхем, Порто, Бенфика, Ајакс, ПСВ, Лестер, Лацио, Сампдорија, Фиорентина, Зенит, Шахтјор, Динамо Киев, Спортин, Лион, Марсеј....и слични... :) (може и екипите од Милано ако се сложите)

Нормално и специјални желби се прифаќаат како Барнли, Вардар, Партизан, Бамбер Бриџ и слични, ама строго во втора лига од старт. :) (ако гледаме вака, реално и Свонси ќе треба во втора)

@DaniBMW - врати си го лајкот сега. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom