Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Рутинирано :misticen:

Кој ќе ги сопре?
IMG_20160222_001817.jpg

Последно уредено:
Админот нека го откаже Манчестер после овој пораз поради тоа што не е доволно кадарен да води два клуба истовремено.

Се надевам дека ако не друго играчите на истиот ќе се побунат бидејќи играчи од таков калибар заслужуваат поквалитетни тренинзи, подобри резултати и посериозен менаџер.

281D66ED00000578-0-image-a-33_1430327953627.jpg

Мислам дека ја изгубивме шансата за фаќање приклучок кон врвот освен ако не се препородиме па 10 кола по ред да победиме, во претходните 5 натпревари од можни 15 поени освоивме само 5 што е катастрофално не можеш да фаќаш приклучок со другите со таква игра. Крајно разочаран после ова ке се подразмислам за евентуални трансфери и вбризгување на инекција во тимот преку нови кадри.

Баерн Минхен славеше на Олд Трафорд, Волфсбург победи повторно

18631035.jpg
Манчестер Јунајтед изгуби и на Олд Трафорд, овој пат од Баерн Минхен, кој сега им се оддалечи на 4 поени на втората позиција. Двата тима изиграа прекрасен натпревар, а кај фудлерите на Баерн реализацијата беше подобра. Левандовски и Модриќ беа стрелци за гостите, Месут Озил од слободен го постигна почесниот гол за Јунајтед. Тимот на Челзи исто така се оддалечи од Јунајтед, после победата од 0-2 во Ливерпул, додека првопласираната Барселона продолжи со фантастичната серија и ја забележа 12тата победа во низа, пред гостувањето во Минхен во mid-week колото.

Волфсбург предводен од Јулиан Дракслер, исто така ја одржа формата, победувајќи 1-4 на Местаља. Дортмунд и Бенфика и по 15 кола немаат забележано победа. Синоќа и двете екипи загубија на домашен терен, Дортмунт 0-3 од Зенит, а Интер славеше во Лисабон со 1-3. Герет Бејл со двата гола му донесе победа на Реал Мадрид на гостувањето на Арсенал, а Ибрахимовиќ со истиот учинок му помогна на ПСЖ да дојде до трите поени во Свонси. Јувентус ја искористи лошата ситуација во која се наоѓа Манчестер Сити, и ги порази со убедливи 4-1. Во се-италијанскиот дуел, Милан победи 0-2 на Олимпико, против Рома.

Резултати:
rezultati.jpg

Табела:
tabela 1.jpg
tabela 2.jpg

Следечи текми у лига: двата од стодваес клуба на ГејчестрЧампионс, Барен Минхен и плус у купот против за мене најнезгодниот тим на Шинтер.:popce::popce::popce:

Кога сме кај дупли профили, мене ме интересира кој е со Милан? :D Накај клипот ме влече од старт, оти овој Хадлстоун беше во првите 8 што ја стартувавме лигата. xD

Нема смисла јас најгласен да бидам за тебе а ја да иам дупли XD
Ќе си молчеф да беше така :Д

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom